Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 55 produkter
1
...
3

Har du ett rum som upplevs lite tomt, där det känns som något saknas? Då kan wall stickers vara lösningen för dig. Hos Trademax kan du hitta en mängd olika wall stickers som passar alla hem. Välkommen att utforska vårt stora sortiment av wall stickers billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av wallstickers?

    Eftersom det finns många olika motiv av wall stickers att välja mellan behöver du först ha bestämt var du vill placera din nya inredningsdetalj. Du behöver även ha klart för dig hur stor yta på väggen du har att utnyttja, då många wall stickers kommer i olika storlekar. När du har ovan bestämt är det inget som stoppar dig. Beställ den wall sticker du tycker är snyggast och som kompletterar ditt hem.
  • Kan jag köpa wallstickers till barnrum?

    Självklart kan du det! Hos Trademax hittar du wall stickers i många olika utföranden som passar barn. Vi har wall stickers med djur, stjärnor, moln samt många fler. Välj det motiv som du tycker passar ditt barn och barnrum bäst.
  • Hur inreder jag med wall stickers?

    Wall stickers fäster du på den vägg i ditt hem som du tycker behöver något extra. Vilken vägg i vilket rum bestämmer du själv. Det är det som är fördelen med wallstickers, att de passar var som helst. I vardagsrummet är det snyggt med ett vackert ordspråk och i köket kan det vara passande med en kaffetext.