Väggklocka & väggur

897 st produkter
Kampanj
607659.jpg
Populära filtreringar

Väggklockor kommer i mängder av olika stilar och former men en sak har de alla gemensamt. De håller koll på tiden åt dig. Är du på jakt efter en väggklocka som kan pryda din vägg? Då har du hittat helt rätt avdelning av Trademax för här har vi samlat alla de väggklockor som kommer göra ditt hem både snyggt och praktiskt. En väggklocka är nämligen inte bara en användbar sak att ha uppsatt, det är också en av de mest självklara delarna av din inredning eftersom funktion och design är så otroligt nära besläktade i denna klassiska inredningsdetalj. Det är inte bara tiden som du får hjälp med av din väggklocka, det är också inredningen som ges en stor hjälp framåt till att bli fulländad. En väggklocka är med andra ord en självklar detalj i alla svenska hem, så se till att hitta din favorit bland våra väggklockor online!

En väggklocka för alla

Som alltid är vi på Trademax väldigt noga med att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa klockor. Med andra ord existerar inte ordspråket ”heller kvalité än kvantitet” hos oss eftersom att vi gör allt som står i vår makt att göra både och. Alltså ett väldigt stort utbud med väldigt hög kvalité, och de snygga väggklockor som du hittar här är definitivt inget undantag. De håller väldigt hög kvalité, både vad det gäller prestanda och design, och det stora utbudet av väggklockor gör att du samtidigt kan hitta precis den klocka som passar dig.

Du kan välja olika storlekar allt från en liten köksklocka till en stor väggklocka på väggen
Trademax har ett brett sortiment av klockor med olika typer av designer. Antingen väljer man det mer traditionella eller så gör man ett mer vågat val i en klocka med spännande utformning.

Hitta en väggklocka för din egna stil
För ett stort utbud möjliggör personliga val och en kräsen inställning för dig som kund. Vi vet att varje människa och hushåll är unikt och har sin alldeles egna stil. Av den anledningen har vi samlat väggklockor från marknadsledande producenter som är populära hos oss svenskar. Det är i den här kategorin som du kommer att hitta din framtida favorit på väggen, oavsett om det så är en stor väggklocka, en retro väggklocka, en väggklocka med romerska siffror eller en vit eller svart väggklocka. Som du märker så är utbudet stort och möjligheterna många, så upptäck redan idag vad vi kan göra för dig och din inredningsdesign och tidsuppfattning!

Låt oss hjälpa dig att göra ditt hem vackrare, samtidigt som du får koll på tiden med någon av våra snygga väggklockor! En väggklocka är dessutom inte nödvändigtvis något som du måste välja och sedan nöja dig med – precis som med all annan inredning så går väggklockor också i trender, vilket gör att du med fördel kan byta när du har tröttnat på den gamla. Det är då du vänder dig till oss för att upptäcka de senaste, trendiga väggklockorna eller bara landa i en klassisk väggklocka i en tidlös design. Allt är möjligt när du handlar från oss på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj