Canvastavla

+10 000 st produkter
Kampanj
7d10a89c9b7ea18078c8612ecb247c4166ba0b14.jpg

Känns inredningen lite tråkig eller känns det som att den saknar något? Genom att hänga upp vackra canvastavlor på väggarna kommer hemmet genast att få ett lyft. Här kan du välja bland många olika tryck och storlekar, exempelvis av djur, städer, natur eller människor. Kanske gillar du vackra och storslagna foton? Eller föredrar du abstrakt konst och målade verk? Med ett stort utbud av vackra canvastavlor finns här något för alla – oavsett smak och inredningsstil. Hitta din favorit idag och skapa en vackrare inredning du också!

En bild säger mer än tusen ord

Visst är det väl så. Med en canvastavla kommer ögonen att falla på motivet, något som både skapar spänning och samtalsämnen. Visa alla vad ditt hjärta klappar lite extra för genom att sätta upp en tavla med något du tycker om. Kanske gillar du elefanter? I så fall kan du hänga upp en canvastavla med dessa makalösa djur. Tavlor passar i nästan alla rum, oavsett om det gäller hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Helt tomma och kala väggar kan kännas lite tråkigt och till och med omysigt, men med hjälp av ett stort tryck eller ett vackert foto känns inredningen lite mer genomtänkt och komplett.

Oavsett om du letar efter en riktigt stor canvastavla att hänga upp på väggen eller om du helt enkelt är på jakt efter en väldigt liten tavla att fylla ut ett tomt utrymme med, har vi något för alla. Från stora canvastavla med måtten 150x60 centimeter till de mindre tavlorna på 40x50, finns något för hemmets alla rum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj