Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Poster ram

33 st produkter
Visar 24 av 33 produkter
12

En ram till en poster kan lyfta hela rummets inredning och ge det en mer genomtänkt känsla. Ramen kan också skydda och bevara postern från skador och damm. Det finns många olika typer av ramar att välja mellan, från enkla träramar till mer moderna och stilrena aluminiumramar. Valet av ram kan påverka hur postern uppfattas, genom att matcha färger och stil med motivet på postern. En fin ram till en poster kan vara ett sätt att ge personlighet till ett rum och göra det mer inbjudande. På Trademax finns ett brett utbud av ramar till posters, så oavsett om du söker en enkel och stilren ram eller en mer dekorativ variant, finns det något som passar just dig.

Vanliga frågor om Poster ram

  • Vilken storlek på ram till poster?

    Det beror på storleken på postern. Vanliga storlekar på ramar till posters är A4 (21 x 29,7 cm), A3 (29,7 x 42 cm), 50 x 70 cm och 70 x 100 cm. Det är viktigt att mäta postern noggrant och välja en ram som är något större än postern för att det ska se snyggt ut.
  • Hur ramar man in poster?

    Det finns olika sätt att rama in en poster. Ett vanligt sätt är att använda en posterram som är speciellt utformad för att passa olika storlekar på posters. Det går också att välja en vanlig bildram som passar storleken på postern. För att få ett bra resultat är det viktigt att mäta postern noggrant innan man köper en ram och att välja en ram som passar både postern och den plats där den ska hänga upp.
  • Vilka olika material finns det i ramar till posters?

    Det finns olika material som används för att tillverka ramar till posters. De vanligaste materialen är trä, metall, plast och MDF (Medium Density Fiberboard). Träramar är vanligtvis gjorda av ek, björk eller furu och ger en klassisk och tidlös känsla. Metallramar kan vara gjorda av aluminium eller stål och ger en modern känsla. Plastramar är lätta och prisvärda, medan MDF är ett billigare alternativ till träramar och kan ha en liknande utseende.