Träram till tavlor & poster

25 st produkter
Kampanj
  • Trä
1982138(1).jpg

Vilken ram passar till just min bild?

När du väljer ram till din tavla eller bild finns det flera faktorer att överväga. Dels behöver du fundera över storleken, men det viktigaste av allt är kanske färgen och listen. Ett ljust träslag fungerar ofta till de flesta motiv, och är dessutom lätt att matcha med många tapeter och annan inredning du också har i samma rum som ramen ska hänga. Vill du dock framhäva bildens motiv kan du satsa på ram med skarpare färger.

Vad är det för skillnad på träramar och övriga ramar?

Många tycker om att rama in en bild eller ett fotografi. Dels för att det bidrar till en mer exklusiv känsla, men också för att undvika att slita på motivet i fråga. Tavlan kan ramas in av material av plast, glas eller guld, men det är ofta träramar som är det bästa alternativet. Träramar ger en mer närvarande och autentisk känsla, speciellt om motivet är inspirerat av naturen. En inoljad träram ger också en väldigt speciell doft som du inte kan få med någon annan slags ram.

Vilka träslag används för att göra träramar?

På Trademax kan du bläddra dig igenom ett stort sortiment av träramar och hitta just din favorit. Värt att ha med i minnet är att det inte bara finns en slags träram att välja mellan. Även om furu är det vanligaste träslaget bland träramar förekommer också ramar av exempelvis bambu, ek och ayustträ. Det viktigaste är dock att träfärgen framhäver motivet och passar in i bakgrunden på ett sätt du trivs med.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj