Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 11 av 11 produkter

  • Hur kan jag använda en glasram?

    En glasram ger dig möjlighet att skapa egna konstverk eller rama in vackra bilder. Du kan skapade ditt eget naturliga konstverk genom att pressa och torka blommor. Låt din favoritblomma pryda väggen eller hänga i ett fönster. Glasramar ger dig frihet att skapa. Barn gillar också att plocka blad, vilka gör sig vackert i rummet i en glasram. Du kan också använda vackra kort du fått eller andra konstverk som du vill ge en vacker inramning.
  • Är en glasram tålig?

    Det finns olika varianter av glas. En glasram är tålig, men klarar inte av alltför starka stötar eller slag. Om du väljer att hänga din glasram i fönstret bör du därför tänka på att inte hänga den så att den riskerar att slå mot väggar eller fönster. Glasramar kan behöva putsas för att hålla sig vackra. Det gör du enkelt med lite fönsterputs och en trasa. På så sätt håller sig glaset vackert och du får en prydnad som lockar ögat.
  • Kan jag använda vilken växt som helst i en glasram?

    Du kan i stort sätt använda vilken växt som helst som går att torka. Vill du bevara ett blad eller en blomma så kan du först pressa växten och behandla den med ett speciellt medel. På så sätt bevarar du växten länge. Det går också att variera blommor och blad genom att lägga dem direkt i glasramen. Då kan du byta ut dem efterhand de vissnar. En glasram ger dig möjligheten att experimentera med vackra blad och blommor tills du hittat din favorit.