categoryTopBlock

Fotoram

674st produkter
Ram
Kampanj

Vare sig det är dyrbar konst, kärleksfulla foton eller dekorativa motiv du vill ha på dina väggar så har vi ett stort utbud av fotoramar och tavelramar för dig. Hitta de storlekar, färger och stilar som passar dig bland våra billiga ramar. Välj dina ramar i samma färg och storlek för enhetlighet, eller i olika storlekar och stil för att variera.

Samla dina finaste minnen i en fotoram

Vilka fotoramar väljer jag till många foton?

Du kan köpa flera ramar och gruppera dina fotoramar efter tema på väggen, till exempel. Ett annat alternativ är att köpa en fotoram som rymmer flera foton i samma ram, vilket ofta ser väldigt trevligt ut. Det går att ha mer än en flerfotoram på samma vägg, om du vill skapa en bildvägg.

Hur är det bra att placera mina fotoramar?

Oftast rekommenderar man att du placerar dina ramar med överkanten i linje. Om du har många små ramar som du vill sätta i grupp så låter du helt enkelt de översta gå i linje med varandra. Sätter du upp ramar med foton eller bilder ovanför en soffa eller ett bord är det bra att centrera.

Vad kan jag sätta i en tavelram?

Möjligheterna är oändliga när det gäller att sätta något i en fotoram eller tavelram. Givetvis kan du rama in bilder, affischer och foton, men du kan också sätta annat i dina ramar. Varför inte rama in en t-shirt från en minnesvärd konsert? Eller du kanske har fina plagg från din barndom du vill sätta upp på väggen och minnas?

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj