Fotoram

29 st produkter
Kampanj
1967638(1).jpg

Vare sig det är dyrbar konst, kärleksfulla foton eller dekorativa motiv du vill ha på dina väggar så har vi ett stort utbud av fotoramar och tavelramar för dig. Hitta de storlekar, färger och stilar som passar dig bland våra billiga ramar. Välj dina ramar i samma färg och storlek för enhetlighet, eller i olika storlekar och stil för att variera.

Samla dina finaste minnen i en fotoram

Hur ska jag tänka kring ramar om jag har flera foton?

Du kan antingen köpa flera ramar och gruppera dina fotoramar efter tema på väggen. Det är inget fel i att ha flera fotoramar på samma vägg, en del kallar det en bildvägg, andra en fotovägg. Ett annat alternativ är att köpa en fotoram som rymmer flera foton i samma ram, vilket kan se väldigt trevligt ut.

Hur placerar jag mina fotoramar snyggast?

Det beror helt på vilken känsla du vill skapa med dina fotoramar. Ska de hänga på väggen så finns en rekommendation att ramarna ska placeras med överkanten i linje, men det är också väldigt snyggt att hänga fotoramar i formationer och klungor om du vill skapa en fotovägg. Fotoramar kan också placeras på andra ställen i hemmet. Det är fint med fotoramar på byrån, nattduksbordet eller kanske skrivbordet. En fotoram kan placeras överallt i hemmet.

Vad kan jag sätta i en tavelram?

Möjligheterna är oändliga när det gäller att sätta något i en fotoram eller tavelram. Givetvis kan du rama in bilder, affischer och foton, men du kan också sätta annat i dina ramar. Varför inte rama in en t-shirt från en minnesvärd konsert? Eller du kanske har fina plagg från din barndom du vill sätta upp på väggen och minnas?

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj