Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Ekram till tavlor & poster

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

  • Vad skiljer ekramar från andra ramar?

    Till skillnad från ramar i exempelvis plast, guld eller silver så får du en genuinitet med din ekram som du inte får med andra ramar. Vad ekramen framför allt dock erbjuder är en känsla av naturen inne i ditt vardagsrum, sovrum eller var du nu än väljer att hänga upp din ram. En ram av trä, och i synnerhet ek, är både stilrent och bidrar till en balans i helheten av din inredning. Om du inte vill hänga upp den har det även blivit trendigt att luta tavlan med din ekram mot väggen istället.
  • Till vilket motiv ska jag välja ekram?

    Eftersom du valt en ram med inspiration av naturen passar förstås ekramen också utmärkt till motiv som avbildar naturen på något sätt. En ekram gör verkligen rättvisa av motiv av djur och miljöer. Någonting som dock också passar väldigt bra att ramas in med ek är de affischer som enbart består av text. Många motiverande posters till exempel lyfts ännu en nivå när de ramas in med ekramar.
  • Hur får jag ekramen att matcha i rummet?

    Ek är ett ljust träslag, och det bör du ha i åtanke när du vill matcha ekramen med resterande inredning i ditt hem. Om du redan har andra möbler i ek i din bostad, till exempel en byrå, blir resultatet oerhört tillfredsställande om du hänger din ekram ovanför denna. Även speglar med ekramar placeras med fördel i närheten av dina tavlor, affischer eller foton som du ramat in med ek.