Kakeldekor

9 st produkter
1462588(3).jpg

Kakeldekor är ett populärt sätt att ge köket eller badrummet en personlig touch. Det finns olika typer av kakeldekor, såsom självhäftande dekaler eller kakelstickers, som enkelt kan appliceras på befintligt kakel. Det finns också möjlighet att välja mellan olika motiv och mönster, vilket gör det möjligt att skapa en unik och stilfull design. Kakeldekor är också ett bra alternativ för den som vill förnya sin inredning utan att behöva göra kostsamma renoveringar. Det är ett enkelt och prisvärt sätt att förvandla ett rum och skapa en fräsch och modern känsla.

Vanliga frågor om Kakeldekor

Är kakeldekor bra?

Kakeldekor kan vara ett bra alternativ för att förnya utseendet på ett kök eller badrum utan att behöva byta ut hela kaklet. Det är enkelt att applicera och finns i olika mönster, färger och storlekar. Kakeldekor kan ge en fräsch och modern look till rummet. Dock är det viktigt att välja högkvalitativa kakeldekorer för bästa resultat och långvarig hållbarhet.

Hur sätter man upp kakeldekor?

För att sätta upp kakeldekor behöver du följande material och verktyg:

 • Kakeldekor
 • Kakelfix eller starkt dubbelhäftande tejp
 • Rengöringsmedel
 • Svamp eller trasa
 • Eventuellt fogmassa och fogspackel
 • Skalpell eller sax
 • Rullmått eller linjal

För att sätta upp kakeldekor, följ dessa steg:

 1. Börja med att rengöra ytan där du vill sätta upp kakeldekor. Se till att ytan är ren och torr.
 2. Mät och markera var du vill placera kakeldekoren. Använd ett rullmått eller en linjal för att få exakta mått.
 3. Om du använder kakelfix, applicera det på baksidan av kakeldekoren med hjälp av en spatel. Om du använder dubbelhäftande tejp, klipp eller skär tejp i lämpliga längder och fäst den på baksidan av kakeldekoren.
 4. Placera kakeldekoren på den markerade platsen och tryck fast den ordentligt. Se till att den är i rätt position och jämnt placerad.
 5. Om du använder fogmassa, applicera den mellan kakeldekoren och omgivande yta med hjälp av en fogspackel. Torka bort eventuellt överskott med en fuktig svamp eller trasa.
 6. Låt kakeldekoren och eventuell fogmassa torka enligt tillverkarens anvisningar.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt sätta upp kakeldekor och ge din yta en ny och fräsch look.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)