Fönsterfilm

15 st produkter
1280572.jpg

Fönsterfilm - det självklara valet för insynsskydd

Att sätta upp fönsterfilm är ett enkelt sätt att minska insyn. Fönsterfilm går att använda i alla rum inklusive badrum. Hos oss på trademax kan du köpa billig fönsterfilm enkelt och smidigt online.

Är det svårt att sätta upp fönsterfilm?

Nej, det är inga svårigheter att sätta upp vår fönsterfilm vare sig det handlar om fönsterfilm till badrummet eller som insynsskydd på fönster. Det går även att använda fönsterfilmen igen, dock inom en viss tidsram. Det efterlämnar inget lim eller kladd om du skulle vilja ta bort filmen, eftersom det inte behövs något lim för att fästa dessa.

Vad är spegelfilm?

Vår spegelfilm är helt enkelt en fönsterfilm med en spegel som yta. Spegelfilm fungerar på samma vis som de utan spegel, de ger insynsskydd. Så om du är ute efter ett insynsskydd till dina fönster som du kan spegla dig i, så ska du köpa vår spegelfilm billigt här hos oss online.

Måste jag täcka hela fönstret?

Nej, självklart inte. Många väljer att ha vår fönsterfilm på halva fönstret, då får du både insynsskydd men kan se ut på samma gång. Det beror också på vad du själv tycker om bäst.

Kan jag sätta upp fönsterfilm på duschväggen?

Ja, det går alldeles utmärkt att använda sig av vår fönsterfilm i badrummet på din duschvägg. Det ger både en snygg inredningsdetalj och insynsskydd. Även den fönsterfilm med spegeleffekt går att använda sig av här. Välkommen att kontakta oss här på trademax.se så hjälper vi dig hitta din fönsterfilm.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)