Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Fönsterfilm

15 st produkter
Visar 15 av 15 produkter
Fönsterfilm är en tunn plastfilm som kan appliceras på fönsterrutor för att ge olika effekter och funktioner. Det kan användas för att minska insynen och öka integriteten i ett rum, samtidigt som det släpper in naturligt ljus. Fönsterfilm kan också blockera skadliga UV-strålar och minska värmeöverföring, vilket kan bidra till energibesparingar och förbättra inomhuskomforten. Det finns olika typer av fönsterfilm, som till exempel frostat glas, spegelglas och solskyddsfilm. Fönsterfilm kan vara ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förändra utseendet och funktionaliteten hos fönsterrutor.

Fönsterfilm - det självklara valet för insynsskydd

 • Är det svårt att sätta upp fönsterfilm?

  Nej, det är inga svårigheter att sätta upp vår fönsterfilmvare sig det handlar om fönsterfilm till badrummet ellersom insynsskydd på fönster. Det går även att användafönsterfilmen igen, dock inom en viss tidsram. Detefterlämnar inget lim eller kladd om du skulle vilja tabort filmen, eftersom det inte behövs något lim för attfästa dessa.
 • Vad är spegelfilm?

  Vår spegelfilm är helt enkelt en fönsterfilm med en spegelsom yta. Spegelfilm fungerar på samma vis som de utanspegel, de ger insynsskydd. Så om du är ute efter ettinsynsskydd till dina fönster som du kan spegla dig i, såska du köpa vår spegelfilm billigt här hos oss online.
 • Måste jag täcka hela fönstret?

  Nej, självklart inte. Många väljer att ha vår fönsterfilmpå halva fönstret, då får du både insynsskydd men kan se utpå samma gång. Det beror också på vad du själv tycker ombäst.
 • Kan jag sätta upp fönsterfilm på duschväggen?

  Ja, det går alldeles utmärkt att använda sig av vårfönsterfilm i badrummet på din duschvägg. Det ger både ensnygg inredningsdetalj och insynsskydd. Även denfönsterfilm med spegeleffekt går att använda sig av här.Välkommen att kontakta oss här på trademax.se så hjälper vidig hitta din fönsterfilm.