Krukfat

Visar 27 prisvärda produkter
Sortera på

Krukfat som ger dina krukor ett lyft

Ett snyggt och praktiskt krukfat kan bli det perfekta komplementet till krukan på fönsterbrädan, i växthuset eller på terrassen. Hos oss på Trademax hittar du ett brett sortiment av billiga krukfat till dina krukor.

När behövs ett krukfat?

När det är dags för vattning kan ett krukfat samla upp överflödigt vatten, som växten sedan kan suga upp. Det hindrar rötterna från att ruttna och växten kan frodas länge. Ett krukfat kan dessutom skydda underlaget från väta, repor och smuts. Självklart kan krukfat användas även för andra ändamål. Varför inte använda det till uppläggning eller som dekoration?

Hur sköter man sitt krukfat?

Hur du bäst tar hand om ditt krukfat beror på materialet. Vissa material är till exempel känsligare för slipande föremål och medel vid rengöring. Somliga material lämpar sig bäst för inomhusbruk, medan andra passar utmärkt även på balkongen eller altanen.

Hur matchar man ett krukfat?

Om du vill kan du matcha ditt krukfat med en kruka i samma material och/eller färg. Eller så väljer du att mixa upp det hela och bryta av med en kruka i en annan stil. Ta en titt i sortimentet här på Trademax för att hitta din perfekta kombination.

Passar ett krukfat alla krukor?

Om du är ute efter ett krukfat som ska passa en viss kruka är det viktigt att du väljer ett med rätt mått, se produktbeskrivningen för att ta reda på storleken. Om du har några funderingar står vår kundtjänst redo för att hjälpa dig med ditt köp.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)