Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Krukor REA

23 st produkter
Visar 23 av 23 produkter

Populära filtreringar

Kruka för inomhus- och utomhusbruk på BLACK FRIDAY REA

Idag inreder vi gärna med växter både inne och ute. Därför har också krukan blivit viktig, även om den helst inte ska ta över, utan i stället framhäva växten. På Trademax har vi krukor på REA för både terrassen och balkongen, men också för vardagsrummet, sovrummet och alla andra rum i bostaden.

Hur väljer jag rätt kruka på Black Friday REAN till mina växter?

Vackra växter kan hjälpa till att sätta känslan både inne och ute, men hur väljer man en bra kruka? Naturligtvis spelar storleken roll, hur stor omkrets och hur hög krukan är. Men också material och form kan vara viktiga då de påverkar växtens överlevnadsförmåga, uttryck och din inredning. En matt och mörk kruka framhäver växtens form bra, medan en kruka i guldig metall ger ett trendigt och lite lyxigt uttryck. Med en kruka av terrakotta får man i stället ett genuint och ombonat intryck som kan skapa en medelhavskänsla. Flera av de krukor som nu finns på Black Friday REA hos oss på Trademax är lite högre och kan placeras direkt på vardagsrumsgolvet eller terrassen. Det gör det roligare att inreda eftersom man kan vara mer kreativ och inte måste placera växterna i fönstret eller på ett avlastningsbord.

Måste jag ha fat till krukorna på REA?

Det är bara om krukan har ett dräneringshål som den också kan behöva ett fat som samlar upp överflödigt vatten. Många av de krukor som ingår i Trademax sortiment är så kallade ytterkrukor och har inget dräneringshål. Vi på Trademax hjälper dig gärna i ditt val av kruka.