Grå kruka

15 st produkter
Kampanj
  • Grå
837926(1).jpg

Passar grå krukor till blomväxter?

Ja, självklart passar grå krukor till blomväxter. Det är faktiskt en av de bästa alternativen. Eftersom grått är en så neutral färg passar det jättebra till alla möjliga färger. Du kommer att märka att färgen på dina växter kommer att framträda tydligare med den gråa kontrasten. Dessutom är det lätt att kombinera med andra blomkrukor. Och skulle du använda krukan inomhus är det lätt att matcha den med inredningen. Monokromt eller kontrasterande, båda passar utmärkt.

Hur använder jag en stor grå kruka?

Hos oss kommer du att hitta ett stort urval av stora krukor. De stora krukorna passar till utomhusbruk, där du kan plantera stora växter. Du kan även använda dig av lådkrukor i en snygg grå rottingdesign som odlingslåda. Du kan använda gråa krukor som dekoration på altanen. Du kan göra din loungezon mysigare med lite växter som du kan ställa bredvid utesofforna. Du kan även hänga mindre krukor från taket och skapa en avslappnad miljö.

Vilka typer av krukor i grått har ni?

Vi har många typer av krukor. Söker du efter en modell i just grått så kommer du att hitta den hos oss. Vi har alla möjliga krukor för utomhusbruk. Till exempel odlingslådor, parasollfot med kruka eller korgar för krukor. Vi har ett hav av diverse olika blomkruksmodeller, inklusive en stor sektion med inomhuskrukor. De finns i släta eller texturerade designer som granit eller konstrotting. Du kommer säkerligen att hitta det du söker här hos oss på Trademax, och dessutom till ett plånboksvänligt pris.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj