Utomhuskruka

312 st produkter
Kampanj
2098614(14).jpg
Utomhuskrukor är en viktig del av trädgårdsdesign och landskapsarkitektur. Dessa krukor används för att plantera och odla växter utomhus, såsom blommor, buskar och träd. Utomhuskrukor finns i olika storlekar, former och material, inklusive lera, plast och trä. Dessa krukor är utformade för att tåla väderförhållanden och ge rätt mängd dränering och utrymme för växternas rötter att växa. Genom att använda utomhuskrukor kan man skapa vackra trädgårdar, balkonger och terrasser och ge växterna en lämplig miljö att växa och blomstra i.

I vilken typ av material är de utomhuskrukor Trademax säljer?

Just utomhuskrukor behöver vara stadiga och stabila eftersom vi inte kan styra vädret. Våra utomhuskrukor här på Trademax är alla stadiga och lämpade för utomhusbruk. De kommer tillverkade i bland annat galvaniserat stål, konstrotting och trä. En del är utrustade med ett inre stöd för att dina växter ska stå så stadigt som möjligt när vinden tar i. Vi kan nästan garantera att vi har snygga krukor i just din smak

Kan jag köpa blomlådor på Trademax?

Absolut. Vi erbjuder billiga odlingslådor både med och utan spaljé. Om du planerar att sätta växter som breder ut sig mycket kan en utomhuskruka med spaljé vara att föredra. Flera av våra utomhuskrukor har även egna bevattningssystem där du inte behöver tänka på att vattna, utan bara fylla vattenbehållaren med vatten då och då. Den rymmer upp till 90 liter så du behöver inte fylla den särskilt ofta. Du kan även köpa blomlådor för balkong.

Vad ska jag tänka på vid köp av utomhuskruka?

Fundera över hur stora krukor du kan ha på din uteplats. Har du en balkong kan en mindre utomhuskruka vara passande med tanke på storleken. Har du däremot en stor uteplats eller veranda som du vill smycka med frodiga växter kan du ta ut svängarna lite mer och välja en större utomhuskruka. Du kan också köpa något av våra set med utomhuskrukor. Det kan vara snyggt att ställa dem tillsammans men med olika blommor i. Fundera också på hur mycket du kommer ha tid med vattning av växterna. Kanske en självbevattnande kruka kan vara skönt om du har dåligt om tid?

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj