Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

Krukväxter av alla slag kommer till sin rätt när du låter dem sväva i luften. Hos oss på Trademax hittar du flera modeller av hängande krukor som du kan ha i ditt fönster. Framför allt är det hängande blommor som kommer till sin rätt i en ampelkruka men det blir också vackert om du blandar upp med mer högväxande blommor som pelargoner, gardenior eller hibiskus. En del moderna fönster saknar det fönsterbräde som annars ofta används för krukväxter och växterna mår bättre av att komma upp en bit i luften.

Ge liv åt fönstret med en hängande kruka

  • Vilka fördelar har ampelkrukor?

    När du hänger upp krukväxter i amplar kommer växterna mer till sin rätt. De syns bättre och får mer dagsljus. Fördelen med att ha växter i de hängande krukor du hittar hos oss på Trademax är att de kommer upp från fönsterbrädans varma och torra luft från radiatorer. Vill du få insynsskydd är hängande krukor i fönstret ett effektiv och vackert alternativ.
  • Vilka växter passar i hängande krukor?

    De hängande krukor som finns hos oss på Trademax är den perfekta lösningen för slingrande växter som murgröna, gullranka och småbladiga “plättar i luften”. Det blir dekorativt när krukväxterna får breda ut sig och växterna tycker om det. Har du växter som inte behöver mycket dagsljus kan du sätta en hängande kruka mot väggen längre in i rummet och låta växten slingra sig ner.
  • Hur sätter jag upp hängande krukor?

    Det enklaste sättet att fästa en hängande kruka är att sätta en lite krok i taket eller fönsterkarmen. Har du en stabil gardinstång fungerar den bra för din hängande kruka. Väljer du att sätta upp en ampelkruka på väggen går det också bra med en längre krok. Har du frågor om de hängande krukor som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.