Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 3 av 3 produkter

  • Passar det med vita krukor inomhus?

    Vitt är fräscht och uppiggande. Det förmedlar en positiv miljö och även en känsla av att det är rent och städat. Vita krukor är en jättefin dekoration att ha inomhus. De krukor man använder inomhus brukar inte vara de man lägger jorden i direkt. Istället kan du ställa en mindre tjusig kruka med dränering inuti den vita krukan, så undviker du spill och fläckar när du vattnar dina växter.
  • Kan jag ha en vit kruka utomhus?

    Vita krukor passar lika bra utomhus som inomhus. Hos oss på Trademax kan du hitta snygga alternativ på krukor och odlingslådor med vit design. Du kan välja ett set på tre eller fyra krukor i olika storlekar eller lådkrukor i konstrotting. Hur som helst kommer en vit kruka se vacker ut på uppfarten till huset. Oroa dig inte för att den ska blir smutsig snabbt. I värsta fall kan du med en trasa torka bort damm och smuts och så är den så gott som ny igen.
  • Hur inreder jag med vita krukor?

    Vita krukor passar till olika miljöer vilket gör inredningen lättare. Är du inte så intresserad av att planera din inredning in i minsta detalj är neutrala färger ditt bästa val, det vill säga grått, vitt, beige och brunt. Håll dig till dessa färger som matchar varandra väl. Då kan du sluta oroa dig för om ditt nästa inköp kommer matcha gardinerna i vardagsrummet. Men även om din inredning skulle bestå av icke-neutrala färger kan du använda en av våra prisvärda krukor i vitt.