Svart kruka

8 st produkter
Kampanj
  • Svart
1477286(2).jpg

Hur djup ska min kruka vara?

Att ha med sig tanken om hur djup krukan ska vara är alltid att rekommendera innan du slår till med ditt köp. Vad planerar du att plantera i din kruka? Är det långa och ståtliga solrosor som behöver hållas på plats och skyddas? Då bör du satsa på en kruka med stort djup. Ska du däremot odla exempelvis små smultronbuskar eller liknande är det inte heller fel med en djup kruka för ett större skydd, men å andra sidan får du heller inte se växtlighetens skönhet titta fram bakom krukväggarna.

Hur står sig min kruka mot väder?

När du köper en kruka från oss på Trademax kan du vara säker på att du har valt en kruka som står pall för de väderomslag den kommer utsättas för om den står utomhus. Våra utomhuskrukor kännetecknas av sitt galvaniserade stål, ett kraftigt skydd mot både regniga höstar och blåsiga vintrar. Krukan skyddas allmänt från slitage, som alltid är en faktor när en kruka används i utomhusmiljö.

Vilken effekt har svarta krukor på växterna?

Om du jämför med till exempel vita krukor så är det ett korrekt antagande att svarta krukor drar till sig mer värme när solen står på. Det innebär också att jorden i de svarta krukorna snabbare kommer att torka ut, och du kan behöva vattna oftare än vad som behövts med en kruka i en annan färg. Däremot kan en svart kruka, i motsats till en vit, förhindra att ljuset strålar igenom och därmed förebygga ett mindre rotsystem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj