Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 3 av 3 produkter

  • Vad kan jag ha en rektangulär kruka till?

    Rektangulära krukor passar perfekt som odlingslådor, eller när du vill plantera flera växter på rad. Vi har väldigt tjusiga modeller som du kan tycka om, med olika typer av design. Här på hemsidan kan du hitta rektangulära krukor i allt från keramik till rotting, för inomhus- eller utomhusbruk. Skulle du leta efter en speciell modell eller storlek kan du be vår kundtjänst om hjälp för att hitta den rätta krukan. Vi hjälper dig gärna!
  • Kan jag ha rektangulär kruka inomhus?

    Avlånga krukor eller odlingslådor tar upp mer plats än vanliga, runda krukor. Men har du utrymmet för en rektangulär kruka kan det vara både estetiskt och praktisk att använda inomhus. Du kan exempelvis ställa den utmed en tom vägg, eller i ett stort fönster med dina blomväxter i. Ska du använda en rektangulär kruka inomhus bör du dock se till att krukan har bra dränering, men ändå inte läcker och fläckar av sig.
  • Vilken färg ska min rektangulära kruka ha?

    Färgen på din kruka kan vara antingen iögonfallande, eller som ett neutralt komplement till resten av inredningen. Har du en ganska monokrom inredning är det snyggt om du lägger till en klick med färg, då kan du välja en kruka i en stark färg som gör kontrast mot resten av inredningen. I ett rum med mycket grått och vitt kan en gul, blå eller svart kruka vara en snygg kontrast. Ska du ha krukan kan du passa på att ha en beige eller grå färg som är lättare att hålla ren.