Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

  • Vad kan jag plantera i min kruka?

    Det är egentligen enbart din egen fantasi som sätter gränser för vad du kan plantera i din kruka. Krukorna du hittar hos oss på Trademax erbjuder gott om utrymme för en variation av alternativ att odla. Är du främst ute efter den estetiska aspekten av odlingarna kan det vara värt att satsa lite extra på blommor och växter. Om du å andra sidan även vill odla sådant som du kan äta finns det gott om krukor i vårt utbud lämpliga för både grönsaker, bärbuskar och örter. Det viktigaste är att bestämma om du ska odla inomhus eller utomhus.
  • Vilken kruka är lämpligast för trädgårdsblommor?

    Om du planerar att placera din kruka i trädgården och vill kunna se dina blommor nå deras fulla potential rekommenderar vi att du väljer en kruka med öppen botten. På så sätt kan du plantera blommorna eller växterna direkt i marken, men krukan hjälper till att hålla buskarna och blommorna på plats och skyddar dem mot omgivningen.
  • Hur smälter gröna krukor in i trädgården?

    Det är ett klokt val att satsa på gröna krukor för din trädgård. Grönt är växtlighetens färg och symboliserar därför exakt den känsla du vill ha bland dina växter. En grön kruka kommer matcha omgivande buskar, gräs och växter på ett naturligt sätt och bidrar dessutom att hålla uppe den gröna färgen under vinterhalvåret. Även om du planerar att ha dina krukor inomhus är gröna krukor ett smart val eftersom du som sagt förstärker den friska känslan växterna förmedlar.