Blå kruka

2 st produkter
Kampanj
  • Blå
1008110(1).jpg

Var ska jag förvara mina krukor?

Vi på Trademax är måna om att alla ska kunna förädla sin tillvaro med växter, blommor, grönsaker med mera, och kan därför erbjuda krukor som fungerar för odlingar både utomhus och inomhus. Vi har stora blomkrukor med öppen botten som du kan använda för att plantera större objekt i trädgården, men även krukor av mer behändiga storlekar som passar perfekt i fönsterkarmen eller på balkongen.

När är det läge att plantera krukväxter?

Vilken tid på året som det är bäst att plantera krukväxter beror lite på vad du ska plantera, och inte minst var. I många delar av landet är det inte ovanligt att järnnätter, det vill säga nätter med frost, förekommer ända in i maj. Planerar du att plantera växter i krukor utomhus kan det därför vara klokt att vänta till dess att frosten garanterat är förbi, så att dina krukväxter överlever. För dig som dock planterar dina växter i krukor inomhus kan du såklart göra detta året om. Var bara noga med att dina blommor får den sol de behöver.

Passar blå krukor in i trädgården?

Självklart har blå krukor en given plats i din trädgård. Något av det bästa med att plantera blommor och växter är att du sätter färg på din omgivning. Det är dock inte bara blommorna som står för färgen. Även blå krukor kan lyfta en trist uteplats till en färgglad trädgård med vackra nyanser och färgkombinationer. Det är inte heller fel att blanda blå krukor med andra krukor, till exempel gula eller gröna.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj