Beige kruka

6 st produkter
  • Beige
8936507eb3bbfdc7d925bc5e0ccb824ca3265710.jpg

Funkar det med beige och vita krukor inomhus?

Beige och vitt passar fint ihop, det skapar en sammanhängande och ljus miljö. Du kan blanda både beige och vita krukor för dina växter inomhus. Blandningen ger rummet en naturligare stil. Det fungerar även som en del av grundfärgerna från din palett om du ska kombinera inredningen med andra färger. Till exempel kan du matcha med tegelröda gardiner eller soffgrupp i mörkblå färg.

Har Trademax beige utomhuskrukor?

Vi har alla typer av krukor för dina växter, blommor och små träd. Eftersom du säkert behöver modeller till utomhusbruk har vi därmed en stor sektion med just den sortens krukor. Du kan hitta allt från fyrkantiga och stora lådor till smala och runda krukset. Design med detaljer, textur eller rotting finns om du inte vill ha de klassiskt släta krukorna. Vi vet att beige är en grundlig och väldigt praktisk färg. Därför kan du hos oss hitta snygga modeller i alla beige nyanser.

Hur får jag god dränering i en beige kruka?

Hur du väljer att plantera kommer att bero på växten och på din kruka. Krukor att ha inomhus brukar inte ha dränering eftersom det läcker vatten och fläckar ner. Ett smart alternativ är en kruka med fat. Annars kan du välja en kruka som är lite större och ställa din blomma i en mindre kruka inuti. Utekrukor ska också ha dränering. Använder du en odlingslåda eller planteringskärl i större format kan du lägga lite stenar i botten. Det gör du för att undvika att jorden längst ner ruttnar och luktar illa.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)