Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter
En öppen spis eller en kamin kan ge ett rum den ultimata mysfaktorn. Men som alltid med levande eld ska man vara försiktig. Ett gnistskydd öppen spis är en snygg och enkel detalj för att öka säkerheten. Finns det barn eller djur i familjen är ett enkelt sätt att skydda dem från den varma kaminen med ett kaminskydd. Gör din kamin eller kakelugn säkrare genom att placera ett gnistgaller i öppningen eller framför kaminen. Ju säkrare du känner dig, desto mer kan du njuta av din vackra och värmande eldstad.

Skapa en trygg miljö runt din kamin

  • Varför behöver jag ett skydd till min kamin?

    Ett gnistskydd och kaminskydd är två typer av skydd att ha framför din kamin, kakelugn eller öppna spis för att se till så att inga gnistor hoppar ut och ingen råkar komma åt att röra vid den varma kaminen. Att ha en gnistgaller gör din spis och kamin säkrare och du kan slappna av framför de värmande lågorna.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer gnistskydd eller kaminskydd?

    Tänk på att välja ett skydd som är tillräckligt stort för att täcka öppningen i din spis. Är det ett kaminskydd du är ute efter behöver det vara tillräckligt stort för att nå runt hela kaminen, gärna med 1 meters mellanrum mellan skydd och kamin. Ett kaminskydd är en väldigt bra investering om du har barn eller husdjur.