Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 17 av 17 produkter

Att förvara veden rätt är viktigt både inomhus och utomhus. Du vill se till att det alltid finns luft mellan vedträna så att de kan släppa eventuell fukt. Fuktig ved ryker, luktar dåligt och kräver mer energi att brinna än det avger värme. Att kunna förvara veden snyggt inomhus i ett vedstativ eller i en vedhylla ger en mer organiserad och städad känsla inomhus. Med vedförvaring inomhus slipper du dessutom ha veden direkt på golvet och det blir en naturlig platta som samlar upp eventuell smuts som veden släpper.

Praktisk och snygg vedförvaring i ett vedställ

  • Vad är fördelen med ett vedställ?

    Ett vedställ är ett smart och platseffektivt sätt att kunna förvara mer ved inomhus än vad som får plats i en vedkorg. Med den utökade stapelplatsen slipper du gå lika många vändor i kylan för att hätma mer ved. En snygg ved hylla med vackert staplad ved kan verkligen skapa ett blickfång i vilket rum som helst. Ved och trä är dessutom rogivande med sin goda doft, fina struktur och nyans och blir på så sätt en del av din inredning när det placerats i din vedhylla.
  • Var kan jag placera mitt vedställ inomhus?

    För att minimera nedskräpning mellan vedställ och kamin är det både praktiskt och snyggt att placera ditt vedställ inomhus i nära anslutning till kaminen. Tänk på att inte ställa vedstället för nära kaminen med tanke på brandsäkerhet. Att ställa ett vedställ utomhus går också bra, se gärna till att ingen fukt kommer åt veden. Ett alternativ för vedförvaring utomhus är att ha veden i en vedbod eller ett vedskjul. Vedförvaring inomhus och vedförvaring utomhus blir så mycket roligare med ett snyggt och praktiskt vedställ.