Kökstextilier i trendig eller klassisk stil

Visar 392 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Oavsett om du är på jakt efter ett nytt förkläde, om du letar efter bra grytvantar eller om du helt enkelt vill skapa en vackrare inredning i ditt kök, kan du garanterat hitta något du gillar i vårt sortiment av kökstextilier. Textilier är både otroligt viktiga och användbara för köket. Här hittar du kvalitativa handdukar och förkläden i matchande färger och mönster. Genom att ha harmonierande kökstextilier kan du på ett enkelt sätt skapa en enhetlig stil i ditt kök. 

Följ årstiderna i köket

Vad har Trademax för textilier till köket?

Vi på Trademax erbjuder ett stort och brett utbud av härliga textilier till köket. Du kan köpa dukar, löpare, tabletter, handdukar och servetter i olika färger och utföranden. Det går att förhöja känslan och trivseln i köket bara genom ett par vackra handdukar och en dekorativ duk.

Hur tvättar jag säkrast mina kökstextilier?

Vissa dukar går att tvätta i tvättmaskinen medan andra inte är lämpliga för det. Det bästa du kan göra är att kika under varje produkts beskrivning för att se vad som gäller för just den produkten. Det du bör tänka på när du ska tvätta dina kökshanddukar är att inte använda någon typ av sköljmedel. Detta kan göra handdukens uppsugningsförmåga sämre.

Vilka färger kan jag välja på bland era kökstextilier?

Du kan välja bland en mängd olika färger och mönster på våra dukar, löpare och handdukar. Välj den färg som du tycker bäst om och som passar bäst in i just ditt kök. En enfärgad duk kan vara snyggt under en lång löparduk som löper över bordet till exempel. Kanske tillsammans med några mönstrade handdukar som livar upp vid diskbänken? Testa att köpa textilier i några olika färger och variera dem efter årstiderna.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Funktion
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj