Kökstextilier i trendig eller klassisk stil

Visar 414 prisvärda produkter
Sortera på

Oavsett om du är på jakt efter ett nytt förkläde, om du letar efter bra grytvantar eller om du helt enkelt vill skapa en vackrare inredning i ditt kök, kan du garanterat hitta något du gillar i vårt sortiment av kökstextilier. Textilier är både otroligt viktiga och användbara för köket. Här hittar du kvalitativa handdukar och förkläden i matchande färger och mönster. Genom att ha harmonierande kökstextilier kan du på ett enkelt sätt skapa en enhetlig stil i ditt kök. 

Följ årstiderna i köket

Det är roligt med inredning, särskilt om man kan variera sig. Genom att köpa snygga kökstextilier utifrån säsong kan du snabbt skapa förändring och göra inredningen mysigare. Kanske är det kul att dekorera med röda handdukar och använda ett rött förkläde när julen närmar sig. Du kan sedan byta ut dina kökstextilier mot något ljusare när våren är på intågande. I vårt sortiment kan du välja bland riktigt bra grytlappar i flera olika mönster och färger. Grytlappar kommer alltid till användning och det är just därför de också passar bra som en present.

Vi på Trademax har samlat många omtyckta och populära varumärken. Här kan du till exempel handla kvalitativa kökstextilier från Lord Nelson, In Living och vårt eget varumärke. Byt ut dina gamla textilier mot nya och fräscha och skapa stor förändring i köksinredningen utan att lägga ut en förmögenhet. När det kommer till förkläden är det alltid bra att ha några olika att välja på. Då blir det också enklare när du behöver tvätta ett – då har du alltid ett annat redo.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Funktion
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar