Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 73 produkter
1
...
4

Dukar och löpare är viktiga dekorationer som används för att sätta stämningen i ett rum eller vid en festlig tillställning. En duk är en rektangulär tygbit som placeras över ett bord för att skydda ytan och ge en elegant touch. Löpare å andra sidan är smalare tygbitar som placeras längs mitten av bordet för att skapa en fokuspunkt och ge en mer dekorativ effekt. Båda kan vara tillverkade av olika material och finns i olika färger och mönster för att passa olika tillfällen och smaker. Oavsett om det är en formell middag eller en avslappnad brunch, kan dukar och löpare hjälpa till att skapa en inbjudande atmosfär.

Vanliga frågor om Dukar & löpare

 • Vad är en löpare duk?

  En löpare duk är en typ av dekoration som används på bordet för att skapa en snygg och elegant atmosfär. Den är längre och smalare än en vanlig duk och placeras vanligtvis i mitten av bordet. Löpare dukar kan vara tillverkade av olika material, som tyg eller plast, och finns i olika färger och mönster för att passa olika tillfällen och teman. De används ofta vid speciella tillfällen som middagar, bröllop eller fester för att ge en extra touch av stil och dekorera bordet på ett vackert sätt.
 • Hur dukar man med löpare?

  Att duka med en löpare är en enkel och elegant metod att dekorera ett bord. Här är stegen för att duka med en löpare:
 • Hur stor duk ska man ha?

  Storleken på en duk beror på storleken på bordet och hur mycket överhäng du önskar. Generellt sett brukar man rekommendera att duken ska vara cirka 20-30 cm längre än bordets bredd på varje sida för att få ett fint överhäng. Om du har ett runt bord kan du mäta bordets diameter och sedan lägga till önskat överhäng för att få den totala storleken på duken.
 • Hur lång ska en löpare vara?

  Längden på en löpare kan variera och det finns ingen exakt standard för hur lång en löpare bör vara. Det beror på flera faktorer, inklusive genetik, träningsnivå och löpstil. Vissa personer kan vara kortare och ändå vara framgångsrika löpare, medan andra kan vara längre och ha samma förmåga.