Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 14 av 14 produkter

Populära filtreringar

Tygservetter är återanvändbara dukar som används istället för engångsservetter. De tillverkas vanligtvis av tygmaterial som bomull eller linne och kan tvättas och återanvändas många gånger. Tygservetter är ett miljövänligt alternativ till pappersservetter eftersom de minskar avfallet och behovet av att köpa nya servetter regelbundet. Dessutom ger de en mer elegant och sofistikerad touch till dukningen vid olika tillfällen, såsom middagar eller fester. Tygservetter finns i olika färger och mönster för att passa olika smaker och stilar.

Vanliga frågor om Tygservetter

Vilket tyg till servetter?

När det gäller val av tyg till servetter finns det flera alternativ att överväga. Här är några vanliga tyger som används för servetter:

1. Bomull: Bomullsservetter är populära eftersom de är mjuka, tåliga och absorberande. De finns i olika färger och mönster.

2. Linne: Linneservetter ger en elegant och lyxig känsla. De är slitstarka och blir mjukare med tiden.

3. Polyester: Polyesterservetter är hållbara och lättskötta. De behåller sin form och färg även efter upprepad användning och tvätt.

4. Blandmaterial: Det finns även servetter som är tillverkade av en blandning av olika tyger, till exempel bomull och polyester. Dessa kombinerar fördelarna med olika material.

Vilket tyg du väljer beror på dina preferenser och användningsområdet för servetterna. Tänk på faktorer som utseende, känsla, hållbarhet och tvättbarhet när du gör ditt val.