Julgranspynt & julgranskulor

24 st produkter
1888027(1).jpg
När julen närmar sig med stormsteg börjar det bli dags att göra en inventering över vilket julgranspynt som fick övervintra till detta årets gran. Hur många julgranskulor gick i kras, vilka färger har du kvar och vilka färger skulle du vilja ha i din gran i år? Julgranen förtjänar vackra julgransdekorationer, ett enhetligt tema eller julkulor i regnbågens alla färger är helt upp till dig och din familj. Det är inte bara granen som blir fin i julgranspynt, även gardinstänger, i trädgården eller som dekoration i en julgrupp gör sig julgranspynt fint. Vare sig det är blå julgranskulor, gröna julgranskulor eller julgranskulor vita du vill ha, stora julgranskulor eller små julgranskulor så har Trademax det julgranspynt du letar efter.

Låt julgranspynt och julkulor fylla ditt hem

Måste man ha ett tema på sin julgransdekoration?

Att ha ett tema på sitt julgranspynt är inget måste. Man kan välja vilka, och hur många färger man vill. Att pynta julgranen ska vara roligt och man ska välja de färger eller färgkombinationer man själv tycker om. För vad vore poängen med att pynta en gran efter konstens alla regler om man själv inte tycker det blir fint? Hos oss på Trademax hittar du julkulor i massor med olika färger. Både individuella och julgranskulor storpack. På så sätt kan du enkelt skapa ett tema på din julgransdekoration om du vill, men också välja individuella julgranskulor efter tycke och smak. Vi har även fins julgransstjärnor och julgransspiror för att sätta kronan på verket.

Hur många julgranskulor behöver man?

Det finns inga regler kring hur många eller få kulor en gran ska dekoreras med. Det behöver inte ens hänga julgranskulor i din gran, det finns mycket annat fint julgranspynt också! Det kan vara fint att ta in saker från naturen som kottar, rönn eller liknande att ha som julgransdekoration också. Dekorerar du granen med stora julgranskulor kanske du vill ha färre julkulor i granen än om du skulle hänga små julgranskulor i den. Granens storlek spelar också in på hur mycket julgransdekoration du vill ha. För matematikälskaren finns det faktiskt en studie som gjorts av matematikstudenter i England som kommit fram till att en gran som är två meter hög blir vackrast med 42 julkulor och 10,21 meter glitter.

Måste julkulor och julgranspynt hänga i granen?

Absolut inte! Det är fint att dekorera andra ställen i hemmet eller i trädgården med julgranspynt också. Du kan exempelvis hänga julgranskulor i fönstrena, eller i en fin gren du hittat på den där härliga vinterpromenaden som nu pryder din vägg. Bara fantasin sätter gränser, fyll hela huset med billiga julgranskulor från Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)