Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 7 av 7 produkter

Julgransfoten är en viktig del för att skapa julstämning hemma, för utan julgransfot, ingen julgran. Och såklart vill man ha en gran där hemma under julen. Doften en gran sprider är svårslagen. På Trademax erbjuder vi olika modeller av julgransfötter. Vill du inte att foten ska synas har vi även snygga grankorgar, och julgranskragar som du kan använda för att dölja foten på ett elegant sätt.

Vanliga frågor & svar

  • Finns det olika modeller på julgransfot?

    Ja, det finns lite olika utföranden på julgransfötter. Dels finns det den vanliga traditionella i enkel design. Vill man ha något som står ut lite finns det även julgransfötter som är utformad som julgranskrage och julgranskorg.
  • Hur fungerar en julgranskorg och julgranskrage?

    En grankorg och julgranskrage sätter du under granen runt julgransfoten för att dölja foten. Det kan skapa en riktigt mysigt och ombonat intryck att ha en korg till julgransfot.
  • Hur stor julgransfot ska man ha?

    Du behöver en julgransfot som kan ta emot hela stammen i foten och ändå ha plats kvar för vatten. Kan du inte vattna din gran så börjar den barra alldeles för tidigt. Tänk också på att koppen i julgransfoten ska nå en bra bit upp på stammen så att granen verkligen står stabilt och du minimerar risken att granen ska välta.