Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 171 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Något av det bästa med julen är att det blir så mysigt att vara inomhus. Förutom den levande brasan och gröten som står och puttrar på spisen, är julpyntet något av det bästa! Här hittar du vackert julpynt och fina juldekorationer som bland annat söta små tomtar och dekorativ belysning. Vi har också ljusslingor som du kan vira runt trappräcket eller hänga ovanför sängen – allt för att komma i julstämning. Du kan även köpa julgransbelysning, något som kanske kan vara bra om din förra blivit gammal.

I december är det roligt att få pynta hemmet med mysiga juldekorationer och julpynt. Kanske har ditt gamla julpynt sett sina bästa dagar? Hos oss på Trademax kan du alltid hålla dig à jour med de senaste inredningstrenderna, till och med när det kommer till julpyntet. Häng gärna upp ljusslingor både i sovrummet, köket och vardagsrummet. Det är just belysningen som bidrar till den mysiga stämningen. Med söta juldekorationer som tomtar kan du även få rätt känsla!

Kom i stämning med snyggt julpynt och juldekorationer

  • När kan man sätta fram julpynt och tomtar?

    Alla gör vi olika. En del smyger in julinredning redan i november, innan första advent. Kalla det "Novent" om du vill! Då kan man gärna använda mer av de ljusa dekorationerna, och sedan plocka in mer och mer röda juldekorationer när första advent eller julafton närmar sig. Tomtarna är såklart en smaksak när man tar in, men generellt brukar de komma fram först vid advent eller senare.
  • När ska man ta bort julpynt?

    I Sverige tar de flesta bort sina juldekorationer den 13 januari, 20 dagar efter jul. I andra delar av Europa tar de bort sitt julpynt den 7 januari, när vi firar trettondagen. Såklart kan juldekorationerna tas ner innan dess, eller i etapper för att fasa ut julen på ett lagom sätt.
  • Hur inreder man med julinredning?

    Mångas tankar kanske direkt tänker på det traditionella julfärgerna som murrigt grönt och klarrött. Det kan skapa en väldigt mysig känsla. Men julinredning kan också ha andra färger, det finns massor med juldekorationer i vitt, guld, silver och alla möjliga färger. Julinredningen behöver inte ha typiska julmotiv, den kan bara vara vinterinspirerad om man föredrar det. Här kommer tre enkla tips för att skapa en härlig julkänsla i hemmet. Förändra med hjälp av textilier Att byta ut gardiner, handdukar, filtar och kuddar eller kuddöverdrag kan göra stor skillnad för känslan i hemmet. Växter och blomsterarrangemang Placera ut fina blomsterarrangemang runt om i hemmet. Eller ta in amaryllis, julstjärnor och hyacinter som ger hemmet en fantastisk doft och är vackra att titta på. Det är också en rolig aktivitet att själv skapa fina blomsterarrangemang som du stolt kan visa upp under alla glöggmingel kring jul. Ett tips är att hämta in fina material från naturen när du ska skapa ditt blomsterarrangemang. Ljuskällor och tända ljus Tända ljus, ljusslingor, adventsstjärnor och adventsljusstakar skapar alla den där extra julkänslan i vintermörket. Ljusen har en fantastisk förmåga att skapa den där lugna och varma julkänslan som längtar efter. Ett doftljus kan ge den känslan en extra skjuts på traven.