Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Julbelysning

94 st produkter
Visar 24 av 94 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Julbelysning ger dig en stämningsfull känsla både inne och ute. Julslingor, julstjärnor och ljusstakar lyser upp i den mörka vintertiden. Trademax erbjuder ett brett sortiment av julbelysning. Antingen väljer du det mer traditionella som du kan använda år efter år. Eller så gör du ett mer vågat val av julbelysning, i spännande utformning som drar blickarna till sig. Vi har något för alla hem och stilar!

Julbelysning för en ljus och stämningsfull jul

  • Hur inreder jag med julbelysning?

    Många tänker nog på adventsljusstakar och julstjärnor när de tänker på julbelysning. Men julbelysning kan vara mycket mer än så! Det finns tillexempel ljuskransar som är otroligt dekorativa och skapar en riktigt vintrig känsla. Ljusslingor är ett annat alternativ, där kan man vara riktigt kreativ, de kan användas både inomhus och utomhus och hängas, läggas, stoppas i vaser och mycket mer, bara fantasin sätter stopp!
  • När ska julbelysningen sättas upp?

    Julbelysning utomhus kan du med fördel sätta upp redan under hösten, att lysa trädgården med ljusslingor hör inte bara julen till utan passar bra så fort mörkret börjar falla på. Egentligen kan man ha en ljusslinga utomhus året runt. Inomhus kan du så smått börja sätta upp julinspirerad belysning redan i november och lägga till allt eftersom det närmar sig jul. Ju tidigare julbelysningen åker upp, desto längre tid får du njuta av den mysiga känslan den skänker dig.
  • Vilken ljuskälla har min nya julbelysning?

    Hos oss hittar du julbelysning med LED-lampor, ett mycket smidigt och säkert alternativ till vanliga glödlampor. LED-lampor blir nämligen inte lika varma som glödlampor, och är därför ett säkrare alternativ i den vackra julbelysningen. På köpet så håller LED-lampor otroligt länge, vilket gör att du inte behöver leta efter nya lampor till julbelysningen varteviga år och är mer energisnåla än de traditionella glödlamporna! Självklart har vi även julbelysning med de traditionella socklarna och lamporna också, vi vill att alla ska kunna hitta en julbelysning som passar hemmet.