Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 114 produkter
1
...
5

Hos oss hittar du din plastgran, den som kommer att göra julen extra vacker hemma hos dig. Vårt breda sortiment av billiga plastgranar kommer att göra det svårt för dig att välja. Vi har så många varianter att du kommer vilja ha en plastgran i varje rum.

En plastgran gör julen komplett

  • Vilken sorts plastgran ska jag ha?

    Det finns granar i olika färger, granar med snö på och plastgranar som på pricken liknar en levande gran. Vilken sorts plastgran du ska välja beror på hur traditionell du är, din stil och vad som passar i ditt hem. Kanske är en gran i guld eller en rosa gran rätt för dig, kanske är en grön kungsgran din nästa plastgran.
  • Var är det bäst att ställa min plastgran?

    Du kan ställa din plastgran nästan var som helst. Tänk på att inte ha den nära levande ljus eller att ställa den där den blockerar en dörr. Att ha din plastgran i vardagsrummet är klassiskt, men det är väldigt fint att ha en vacker plastgran i sovrummet till exempel. Vissa plastgranar kan du också ha utomhus, för att skapa trevnad på väg till din dörr.
  • Hur ska jag dekorera min plastgran?

    Vissa plastgranar har redan belysning medan andra kan behöva en ljusslinga. Alla julgransprydnader fungerar att hänga i en plastgran. Kanske är du den traditionella typen som vill ha röda kulor och halmbockar? Eller dras du mer till lustiga dekorationer som små pudlar, muffins, hattar och glittriga Askunge-skor? Något som är elegant är att dekorera sin plastgran utifrån ett visst färgtema, med matchande kulor och annat pynt.