Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 39 produkter
12

Bordslöpare är en dekorativ duk som används för att täcka borden i hemmet eller på restauranger. De är vanligtvis långa, smala och rektangulära i formen och placeras längs mitten av bordet. Bordslöpare finns i olika färger, mönster och material, inklusive bomull, linne, silke och plast. De kan användas ensamma eller i kombination med andra dukar eller dekorationer. Bordslöpare är ett enkelt sätt att ge ditt hem eller din restaurang en elegant touch och skydda dina bord från repor och fläckar samtidigt som de skapar en mysig och inbjudande atmosfär.

Vanliga frågor om Bordslöpare

  • Hur lång ska en bordslöpare vara?

    En bordslöpare brukar vanligtvis vara mellan 30 och 50 cm bred och sträcka sig längs med bordet med en överhäng på mellan 15 och 30 cm på varje sida. Längden på bordslöparen beror på längden på bordet, men brukar vara mellan 120 och 180 cm.
  • Vad är bordslöpare?

    Bordslöpare är en dekorativ remsa av tyg eller papper som placeras på bordet som en del av bordsdekorationen. Den används ofta för att lysa upp en annars tråkig dukning och kan komma i olika färger, mönster och material.
  • Vilket material till bordslöpare?

    Det beror på vilken stil du vill ha och vilket tillfälle det är. För en mer formell och elegant stil kan du välja en bordslöpare i siden eller sammet. För en mer avslappnad och rustik stil kan du välja en bordslöpare i linne eller bomull. Det finns också bordslöpare i mer moderna material som plast och PVC för en mer praktisk och lättstädad variant.