Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Paraplyställ

20 st produkter
Visar 20 av 20 produkter
Ett paraplyställ är en praktisk och funktionell inredningsdetalj som hjälper till att organisera och förvara paraplyn på ett snyggt och smidigt sätt. Det finns olika typer av paraplyställ, från enkla stångmodeller till mer avancerade ställ med droppfångare och avlopp. Paraplyställ kan vara tillverkade av olika material som metall, trä eller plast och finns i olika färger och stilar för att passa in i olika typer av inredningar. Genom att använda ett paraplyställ kan man undvika att paraplyn ligger och skräpar runt i hemmet och samtidigt ha dem lättillgängliga när de behövs.

Var sak på sin plats med ett paraplyställ

 • Vad är vitsen med ett paraplyställ?

  Ett paraply behöver förvaras någonstans, och genom att haen bestämd plats för det slipper du riskera att det hamnarnågonstans där det inte lämpar sig, såsom på parkettgolvetdär det kan orsaka fuktskador. Paraplystället kan ävenanvändas till förvaring av skohorn, käppar ellervandringsstavar.
 • Vad finns det för olika varianter av paraplyställ?

  Hos oss på Trademax finns paraplyställ i olika former,färger och material. De flesta ställ har hål som fyller enventilerande funktion för snabbast möjliga torkning efteranvändning. Många modeller är även utrustade med enavtagbar droppbricka som fångar upp eventuellavattenrester.
 • Hur ska jag tänka i valet av paraplyställ?

  Utöver att fylla en praktisk funktion är paraplystället iallra högsta grad en inredningsdetalj. Vilket man föredrarhandlar därför till stor del om tycke och smak. Vill du haett ställ i svart, vit eller kanske trä? I vårt sortimentonline hittar du billiga ställ i läcker design. Matchagärna med din övriga inredning!
 • Var ska jag placera mitt paraplyställ?

  Eftersom paraplyer i regel kommer hem blöta bör man varaförsiktig med att placera stället på golv som inte tålvatten, särskilt om det saknar droppbricka. Genom attställa det mot väggen nära ytterdörren har du det nära tillhands när än det behövs.