Paraplyställ

23 st produkter
Kampanj
809146(7).jpg

Var sak på sin plats med ett paraplyställ

Du är på väg ut genom dörren och upptäcker att regnet öser ner. Var ligger nu paraplyet? I paraplystället förstås! När var sak har sin plats behöver du inte leta.

Vad är vitsen med ett paraplyställ?

Ett paraply behöver förvaras någonstans, och genom att ha en bestämd plats för det slipper du riskera att det hamnar någonstans där det inte lämpar sig, såsom på parkettgolvet där det kan orsaka fuktskador. Paraplystället kan även användas till förvaring av skohorn, käppar eller vandringsstavar.

Vad finns det för olika varianter av paraplyställ?

Hos oss på Trademax finns paraplyställ i olika former, färger och material. De flesta ställ har hål som fyller en ventilerande funktion för snabbast möjliga torkning efter användning. Många modeller är även utrustade med en avtagbar droppbricka som fångar upp eventuella vattenrester.

Hur ska jag tänka i valet av paraplyställ?

Utöver att fylla en praktisk funktion är paraplystället i allra högsta grad en inredningsdetalj. Vilket man föredrar handlar därför till stor del om tycke och smak. Vill du ha ett ställ i svart, vit eller kanske trä? I vårt sortiment online hittar du billiga ställ i läcker design. Matcha gärna med din övriga inredning!

Var ska jag placera mitt paraplyställ?

Eftersom paraplyer i regel kommer hem blöta bör man vara försiktig med att placera stället på golv som inte tål vatten, särskilt om det saknar droppbricka. Genom att ställa det mot väggen nära ytterdörren har du det nära till hands när än det behövs.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj