Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 55 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Förvaring kan man aldrig få för mycket av. Förvaringskorgar i olika stilar och storlekar är perfekta att stoppa småsaker i, och kan med fördel användas i hemmets alla rum. Välj och vraka bland våra många varianter här på trademax.se!

Inred med snygga och praktiska förvaringskorgar

 • Fungerar det att ha förvaringskorgar i badrummet?

  Självklart. Förvaringskorgar passar utmärkt att ha i badrummet och kan fyllas med såväl toalettpapper och tvättmedel, som småprylar och hygienartiklar. Satsa gärna på tvättbara korgar av tyg eller något material som är lätt att rengöra och torka ur.
 • Vad är bra att tänka på när det gäller förvaring i barnrum?

  Barnrum är ofta fulla av alltifrån leksaker och gosedjur, till småprylar och pysselsaker av alla möjliga slag. Med förvaringskorgar i olika storlekar går det lätt att stuva undan både det ena och det andra, och ett stökigt barnrum blir snabbt snyggt och prydligt. Tänk bara på att välja korgar som är lämpliga för barn, utan vassa kanter eller snören att fastna i.
 • Hur rengör man förvaringskorgar?

  Det beror lite på materialet. En del tygkorgar har avtagbara överdrag som går utmärkt att tvätta i maskin, medan korgar av naturmaterial, kartong eller stål enklast görs rent med hjälp av dammsugaren och en fuktig trasa.
 • Hur handlar jag enklast korgar online?

  Hos oss hittar du ett generöst utbud av snygga och praktiska förvaringskorgar av bra kvalitet och till bra priser. Dessutom har vi gjort det enklare än någonsin att handla på nätet. Köp nya förvaringskorgar till hall, badrum eller varför inte hela hemmet - alltid billigt och bekvämt här på Trademax.