Kampanj på Hylla

891 st produkter
Kampanj
556788(1).jpg

Skapa ett trivsamt och personligt hem med hyllor från Trademax. Organisera och visa upp med hyllor i olika designer och utföranden. Här hittar du allt ifrån traditionella bokskåp och moderna steghyllor och vägghyllor, till kompletta hyllsystem. Vi erbjuder ett stort utbud av hyllor med olika förvaringslösningar i en mängd olika storlekar, färger och stilar. Välkommen att botanisera dig igenom vårt breda sortiment för att hitta hyllor som passar in i ditt hem!

Hyllor för olika behov

Oavsett om du håller på att bygga ditt eget bibliotek eller letar efter hyllor att pryda med vackra inredningsdetaljer så har Trademax möblerna som passar dig. Vi förstår att människor är olika, och likaså våra inredningsbehov. Vi samlat hyllor i alla tänkbara utföranden så att du kan hitta de som stämmer överens med just dina förvaringsbehov och din stil. Oavsett om du letar efter en elegant hylla till vardagsrum, en praktisk kökshylla, eller en skohylla och hatthylla till hallen vill vi lova att vi har förvaringslösningen för just dig. Välj mellan golvstående och vägghängda modeller som passar hemmet alla rum, som till exempel:

  • Stinghylla
  • Trapphylla
  • Steghylla
  • Hylla med lådor

Vi erbjuder även kompletta hyllsystem, samt hyllplan som kan sätta i befintliga hyllor men också för att fästa på väggen som exempelvis en tavelhylla. För dig vill ha en hylla bakom soffan är en vägghylla ett utmärkt val. En vägghängd hylla är inte bara en snygg inredningsdetalj, utan även en platssparande förvaringslösning. Kanske har du begränsat med golvyta, kanske vill visa upp dina vackraste inredningsdetaljer? Att sätta upp en hylla på väggen är ett smart val ur både praktiska och etiska aspekter. 

 

Bokhyllor som förvaring - Inte bara för böcker

En bra bokhylla ska ge dig den förvaring du behöver och samtidigt vara en snygg möbel i ditt hem! Därför har vi här på Trademax ett riktigt stort utbud av bokhyllor i alla de färger, designer, former och storlekar, för att du ska kunna hitta en bokhylla som passar in i ditt hem och som kan anpassas efter dina förvaringsbehov. För även om namnet bokhyllor antyder att det är böcker som ska förvaras i dem så behöver man ju inte nödvändigtvis följa den regeln. Bokhyllan är också ypperlig förvaring för andra saker, som till exempel arbetspärmar, fotoalbum, prydnadssaker eller kanske en uppvisningsplats för semesterfoton. Vissa bokhyllor kommer även med stängd förvaring som passar bra till saker som inte används så ofta, eller som du inte vill se hela tiden, till exempel sladdar, kritor, pennor och andra småsaker. Du kan även passa på att köpa till korgar och lådor till din nya bokhylla, så blir förvaringen ännu mer praktisk och överskådlig. Hos oss på Trademax kan du köpa bokhyllor online.

  • öppna bokhyllor
  • bokhyllor med glasdörrar 
  • stående bokhyllor
  • låga och höga bokhyllor 

 

Välj rätt hylla för dina behov och stil

Kanske är du den som älskar doften av böcker, och tycker att bokryggar är en vacker del av inredningen. Satsa då på öppna och stora bokhyllor som rymmer mängder av böcker. Passa även på att köpa en vägghängd bokhylla som du kan fylla med böcker - det blir som en kombinerad tavla och förvaringsplats! Eller är du den som tycker att böckerna ger ett lite rörigt intryck och hellre gömmer undan dem i ett bokskåp med glasdörrar så du slipper damma dem? Ett tips om du vill se dina böcker och attiraljer, men inte vill damma så ofta är att satsa på ett vitrinskåp. Här kan du göra snygga stilleben och visa upp både böcker och saker utan att de samlar damm eftersom glasdörrarna skyddar mot smuts och damm. Du hittar våra vägghyllor och golvhyllor i alla mängder av olika storlekar och former så att du kan hitta en som passar in i just ditt hem. Kanske är du ute efter en smal hylla med stilrent och enkelt formspråk, en gedigen hylla med gott om förvaringsutrymme, eller en rund hylla med kreativt formspråk. Hos oss hittar du stora och små hyllor som hjälper dig att inreda både snyggt och praktiskt.

När förvaringen rymmer det den ska blir intrycket i rummet både lugnt och harmoniskt. Likaså har material- och färgval betydelse för rummets känsla och stil. En trähylla är lika traditionell som modern. Eftersträvar du ett naturskönt och livfullt uttryck är en hylla i ek eller björk ett bra val. Inredning i trä är tidlöst och gångbart, oavsett om du vill inreda stilrent och sofistikerat, eller rustikt och lantligt. Hos oss kan du välja mellan tongivande träslag i mörka och ljusa nyanser som ger rummet vacker lyster. Vi erbjuder även lackade trähyllor. Här hittar du allt ifrån en skandinavisk vit hylla, till hyllor i vacker svärta. Givetvis erbjuder vi även hyllor fler material än enbart trä. Vad sägs om en en rustik hylla i metall, eller en stilren glashylla eller hylla i mässing med exklusivt uttryck? Vi hjälper dig att hitta en hylla som passar just ditt hem. Vår kunniga och tillmötesgående kundsupport finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp!

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Höj och sänkbar
Varumärke
Förvaringstyp
Förvaring
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Bäddmått
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj