Jullampa

118 st produkter
2209711(4).jpg
Jullampor är en traditionell dekoration som används under julperioden i Sverige. Dessa lampor är vanligtvis gjorda av papper eller plast och har olika former, såsom stjärnor, hjärtan eller änglar. De hängs ofta upp i fönster eller på balkonger för att sprida julstämning och ljus under den mörka vintertiden. Jullampor är en viktig del av den svenska juldekorationen och bidrar till att skapa en mysig och festlig atmosfär. Traditionen med jullampor är långlivad och fortsätter att vara populär bland svenskar varje jul.

Hur sätter jag adventsljusstaken i tvådelade fönster?

Du kan välja att ställa din adventsstake framför den ena rutan eller i mitten, eller så har du två likadana adventsstakar, en framför varje ruta. Välj stil på din julbelysning så att du får det ljus du vill ha i din inredning.

Bör adventsstjärnan hänga mitt i fönstret?

Det behöver den inte göra. Du kanske har en hög växt i fönstret som kan bli en pendang till din adventsstjärna, om den hänger på ena sidan. För att skapa en riktigt snygg inredningsdetalj med din julbelysning kan du ha en adventsstjärna hängande på ena sidan av fönstret och ha en stående adventsstjärna på den andra sidan.

Räknas en lucialjusstake som en adventsstake?

Ingen annan än du bestämmer om ditt luciatåg ska lysa upp advent istället för en traditionell adventsstake. Det finns inga måsten eller regler. Julbelysning ska ge en känsla av värme och skapa mys, i den form som känns bäst för dig.

Var sätter jag ljusslingan om jag inte har julgran?

Det blir jättefint att sätta ljusslingan på gardinstången så att du får ljus ovanför fönstret. Du kan också sätta ljusslingor på soffryggen eller längs fönsterbrädan. Andra stoppar ner den i en genomskinlig vas.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)