Julbelysning utomhus

194 st produkter
1381614(5).jpg

Locka fram julkänslan med julbelysning

Få sätt är mer effektiva för att skapa stämning utomhus än olika ljuskällor. Så vad passar då bättre än att dekorera trädgård och uteplats med julbelysning för att komma i julstämning?

Vad är skillnaden mellan inomhus- och utomhusbelysning?

Belysning för utomhusbruk uppfyller vissa krav för att klara fukt och kyla. Därför ska du aldrig gå emot rekommendationerna och placera lampor ämnade för inomhusbruk någon annanstans än just där. Viss utomhusbelysning har dock transformatorer som ska vara inomhus, och då får man leda ut sladden till den tänkta platsen.

Vad finns det för olika sorters julbelysning?

Hos oss på Trademax finns julbelysning i olika färger, former och utföranden. Vi har allt från lysande renar till klassiska ljusslingor och girlanger. Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta dina favoriter för utomhusbruk till ett bra pris.

Ska man välja färgglada lampor eller vitt ljus?

Det finns inga rätt eller fel när det kommer till belysning. Däremot kan man tänka på att välja en mer neutral belysning om man avser låta dekorationen hänga kvar ute vintern ut. I slutändan är valet endast ditt och handlar om tycke och smak.

Hur lyckas jag med min julbelysning?

Det första man ska fundera över är placering. Ska julbelysningen få pryda huset, trädet eller uteplatsen? Det finns ingenting som säger att man behöver välja, men för största möjliga effekt är ett tips att tänka igenom valen noga, och därefter se hur det ser ut inifrån huset. Placera gärna ljuskällor vid entrén utomhus för att lysa upp vägen och för en välkomnande känsla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Dimbar