Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Få sätt är mer effektiva för att skapa stämning utomhus än olika ljuskällor. Så vad passar då bättre än att dekorera trädgård och uteplats med julbelysning för att komma i julstämning? Kika igenom Trademax gedigna utbud av dekorationsbelysning och utebelysning och hitta belysningen som ska få pryda din trädgåd i jul.

Locka fram julkänslan med julbelysning ute

 • Vad är skillnaden mellan inomhus- och utomhusbelysning under jultider?

  Belysning för utomhusbruk uppfyller vissa krav för att klara fukt och kyla. Därför ska du aldrig gå emot rekommendationerna och placera lampor ämnade för inomhusbruk någon annanstans än just där. Var uppmärksam på att viss utomhusbelysning har transformatorer som ska vara inomhus, där man får koppla in dekorationsbelysningen inomhus och sedan leda ut sladden till den tänkta platsen.
 • Vad finns det för olika sorters julbelysning för utomhusbruk?

  Hos oss på Trademax finns julbelysning utomhus i olika färger, former och designer. Vi har allt från lysande renar, flaggstångsgranar till klassiska ljusslingor och girlanger. Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta dina favoriter för utebelysning jul till ett bra pris.
 • Ska man välja färgglada lampor eller vitt ljus till julbelysning utomhus?

  Det finns inga rätt eller fel när det kommer till utebelysning jul. Däremot kan man tänka på att välja en merneutral belysning om man avser låta dekorationen hänga kvarute vintern ut. I slutändan är valet endast ditt ochhandlar om tycke och smak.
 • Hur lyckas jag med min julbelysning utomhus?

  Det första man ska fundera över är placering. Skajulbelysningen få pryda huset, trädet eller uteplatsen? Detfinns ingenting som säger att man behöver välja, men förstörsta möjliga effekt är ett tips att tänka igenom valennoga, och därefter se hur det ser ut inifrån huset. Placeragärna ljuskällor vid entrén utomhus för att lysa upp vägenoch för en välkomnande känsla.