Dekorationsbelysning & julbelysning utomhus

130 st produkter
1883424(11).jpg

Få sätt är mer effektiva för att skapa stämning utomhus än olika ljuskällor. Så vad passar då bättre än att dekorera trädgård och uteplats med julbelysning för att komma i julstämning? Kika igenom Trademax gedigna utbud av dekorationsbelysning och utebelysning och hitta belysningen som ska få pryda din trädgåd i jul.

Locka fram julkänslan med julbelysning ute

Vad är skillnaden mellan inomhus- och utomhusbelysning under jultider?

Belysning för utomhusbruk uppfyller vissa krav för att klara fukt och kyla. Därför ska du aldrig gå emot rekommendationerna och placera lampor ämnade för inomhusbruk utomhus. Var uppmärksam på att viss julbelysning utomhus har transformatorer som måste vara inomhus, där man får koppla in julbelysningen inomhus och sedan leda ut sladden till den tänkta platsen.

Vad finns det för olika sorters julbelysning för utomhusbruk?

Hos oss på Trademax finns julbelysning utomhus i olika färger, former och designer. Vi har allt från lysande renar, flaggstångsgranar till klassiska ljusslingor och girlanger. Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta dina favoriter för utebelysning jul till ett bra pris.

Ska man välja färgglada lampor eller vitt ljus till julbelysning utomhus?

Det finns inga rätt eller fel när det kommer till utebelysning jul. Däremot kan man tänka på att välja en mer neutral belysning om man avser låta dekorationen hänga kvar ute vintern ut. I slutändan är valet endast ditt och handlar om tycke och smak.

Hur lyckas jag med min julbelysning utomhus?

Det första man ska fundera över är placering. Ska julbelysningen få pryda huset, trädet eller uteplatsen? Det finns ingenting som säger att man behöver välja, men för största möjliga effekt är ett tips att tänka igenom valen noga, och därefter se hur det ser ut inifrån huset. Placera gärna ljuskällor vid entrén utomhus för att lysa upp vägen och för en välkomnande känsla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar