Adventsstjärnor

143 st produkter
1856317(5).jpg

Med en adventsstjärna på fot, en stor eller flera små adventsstjärnor i fönstret blir julstämningen komplett. Du kan med fördel mixa och matcha adventsstjärnor i olika färger och storlekar, för att maxa julmyset där hemma. Traditionellt eller trendigt? Trademax har det du söker! Oavsett om du letar efter en adventsstjärna i metall, mässing, papper, koppar eller trä kan du hitta modellerna för ditt hem här hos oss. Så sätt dig tillrätta och ta en titt i vårt stora, prisvärda sortiment av adventsstjärnor och skapa din egen vackra och stämningsfulla jul.

Stjärnor i olika storlekar och färger

Utan en adventsstjärna i fönstret eller på bordet blir det ganska svårt, om inte alldeles omöjligt, att landa i julen och hitta den lugna sinnesstämningen du vill ha och behöver. Inget annat julpynt kan på ett ögonblick skapa en lika stämningsfull julkänsla. Säg hejdå till julstök och stress, låt stjärnan visa vägen och göra december månad till en avkopplande tid fram till jul. Det dämpade ljuset och den fina formen gör den till ett givet val för de allra flesta julfirare. Den juliga stjärnan sprider ett stundtals dramatiskt men oftast ett rogivande ljus. Känns din adventsljusstake lite för fjuttig, är det en maffig eller flera mindre stjärnor du ska satsa på i jul!

 

Köp Adventsstjärnor billigt online hos Trademax

Med en stor adventsstjärna i ditt fönster behöver du inte dekorera med så mycket annat – stjärnan lyfter fönstret och hela rummet så bra på egen hand. Många tycker det kan vara fint att hänga upp två identiska stjärnor i varsitt fönster bredvid varandra. Men det kan också vara både effektfullt och unikt att i fönstren placera stjärnor i olika former och färger, gärna flera stycken. Eller varför inte placera en adventsstjärna på fot ståendes på ett bord, en fönsterbräda eller någon annanstans där du behöver strössla med julstämning och mys? Du kan faktiskt göra lite som du vill, det är bara fantasin som begränsar dig! Oavsett vilken storlek, form och färg du väljer kommer din adventsstjärna att fylla ditt hem med underbar stämning, så som det ska vara på årets mysigaste högtid.

 

Brett utbud av adventsstjärnor

På Trademax hittar du julstjärnor i papper eller glas att hänga i fönstret eller att använda som vacker bordsbelysning. Vi har allt från klassiska adventsstjärnor i vitt eller rött till moderna modeller i en mängd olika variationer, färger och mönster. Här finns något för dig, om du så tillhör de jultokiga eller är mer minimalistiskt lagd i din inredning. Vi kan i princip lova att du här hos oss kommer att hitta minst en adventsstjärna som passar perfekt – som julklappen i julstrumpan så att säga! Ta en titt bland våra många billiga adventsstjärnor med hög kvalitet, och se fram emot en snabb leverans med fri frakt!

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar