Adventsljusstakar

218 st produkter
1450907(3).jpg

En adventsljusstake är kanske den mest klassiska av alla juldekorationer som skapar en mysig stämning när den lyser upp mörkret, såväl i ditt eget som i andras fönster. Är du på jakt efter en klassisk hög och stor adventsljusstake i konstsmide eller mässing? Eller föredrar du en mer modern variant i båge eller i andra spännande former? Oavsett vilken modell som passar dig hittar du den till ett bra pris på Trademax. Här finns inte bara elektriska adventsljusstakar utan också ljusstakar som är ämnade för blockljus eller stearinljus.

 

Välj traditionell eller trendig ljusstake till jul

När du hör ordet adventsljusstake tänker du kanske i första hand på en rak modell med fyra levande stearinljus eller blockljus, som tänds högtidligt ett i taget varje söndag i advent. Säkert har du minst en sådan hemma som du brukar dekorera fint med mossa, röda tomtar och flugsvampar i plast. Men när decembermörkret sänker sig på eftermiddagen, och liksom tar över helt i våra hem, är det fint och stämningsfullt att också placera ut en eller flera elektriska adventsljusstakar. Har du småbarn eller husdjur kan en elektrisk adventsljusstake också vara ett bra och framför allt brandsäkert alternativ till levande ljus. 

 

Adventssljusstakar  av hög kvalitet


Enligt traditionen står adventsljusstaken och hemmets övriga julpynt framme tills någon gång i januari då det är dags att packa ner allt prydligt i kartongen som det står “Jul” på. När nästa december står för dörren dammar vi av farmors gamla elektriska ljusstake och ber en stilla bön att alla lampor ska fungera. När någon lampa till slut går sönder, kan det handen på hjärtat vara hög tid att investera i en ny, säker ljusstake. Många äldre modeller kan vara farliga ur elsäkerhetssynpunkt. När du köper din adventsljusstake på Trademax är du garanterad bästa möjliga kvalitet som givetvis uppfyller europeisk säkerhetsstandard. Trots det är våra priser bland de lägsta på marknaden! 

Den traditionella elektriska ljusstaken är ofta utformad som en pyramid och har vanligtvis sju stycken ljuskällor. På senare tid har det emellertid dykt upp en rad olika spännande former som bågar, granar, änglar, hjärtan och mycket annat. Ljusstakarna finns dessutom med färre och fler ljuskällor. Kanske föredrar du den klassiska fem- eller sjuarmade ljusstaken på fot som är utformad som en kandelaber, fast med elektriska lampor i stället för levande ljus?

 

Brett utbud av adventsljusstakar i alla stilar

 

Några av oss väljer helst den klassiska adventsljusstaken i trä, i färger som röd, vit eller naturfärgad. Gärna då med granrisdekorationer eller mässingsdetaljer kring elljusfoten. Andra traditionella favoriter är tillverkade i svart konstsmide eller blank mässing. Kanske är du mer inne på en modernare adventsljusstake i plast – i vitt, guld eller silver? Oavsett vad du trånar efter hittar du garanterat en adventsljusstake som passar in i ditt hem här hos oss på Trademax. Vi levererar den fraktfritt, snabbt och säkert, så att du hinner njuta av din stämningsfulla adventsljusstake – hela långa mörka december!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar