Svarta adventsljusstakar

48 st produkter
  • Svart
1856389(2).jpg

Är det juligt med en svart adventsljusstake?

Det finns de som påstår att julen är begränsad av färger som rött, vitt och grönt. Men att inkludera svart, och i synnerhet en svart adventsljusstake, innebär en stilren och välbehövlig variation i vårt övriga röda jullandskap. Det bryter mönster på ett tidlöst sätt och ger en extra dimension i julpyntet. Svart är dessutom enklare att matcha än exempelvis rött, och är av den anledningen dessutom lämpligare att placera i fönsterna så att det passar med övrig inredning.

Vad gör jag om en lampa går sönder?

Våra adventsljusstakar på Trademax håller en god kvalité och du kan njuta av deras ljus under många jular framöver. Ibland är dock olyckan framme, och en lampa på våra elektriska adventsljusstakar kan gå sönder av att du till exempel råkar tappa ljusstaken i golvet. Det ingår i regel en extra lampa i våra produkter för att kunna ersätta en trasig glödlampa. Kontakta annars vår kundsupport om du får problem så får du hjälp snabbt och smidigt.

Vilka variationer finns det bland svarta adventsljusstake?

Ingen adventsljusstake är den andra lik. Det gäller även utbudet bland våra svarta adventsljusstakar, som kommer i många olika skepnader och variationer. Välj och vraka bland klassiska adventsljusstakar med fyra ljus till pampiga kandelaberliknande ljusstakar eller futuristiska nymodigheter. Eller varför inte en adventsljusstake som inte är elektrisk, utan där du sätter i dina egna stearinljus med levande låga? Med adventsljusstakarna från oss på Trademax väcker du julstämningen till liv på nytt inför den magiska vintersäsongen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar