Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

En adventsljusstake i mässing sprider ett mysigt och vackert sken i ditt hem. Vi har olika varianter du kan välja bland för att hitta en modell som faller dig i smaken. En elljusstake i mässing lyfter inredningen i ditt hem och bidrar till din julstämning. Du kan enkelt kombinera adventsljusstaken med övrig advents- och juldekoration. Hos Trademax hittar du bland annat stilrena, moderna, enkla och traditionella ljusstakar i mässing. Det finns något som passar alla inredningsstilar. Välkommen att ta en titt på vad vi har att erbjuda.

En adventsljusstake i mässing ger en härlig julstämning

  • Var kan jag ha en adventsljusstake i mässing?

    En adventsljusstake i mässing kan du placera där du själv tycker att den passar fint. Du kan ställa den i ett fönster, den mest traditionella placeringen av en elljusstake. Väljer du en mindre modell kan du även ställa den på matbordet för att få en mysig stämning under en måltid. Det är även vackert att ställa en adventsljusstake i mässing i en bokhylla eller på ett sidobord. Du kan med fördel placera den på en inglasad veranda för att få ett fin julstämning även där.
  • Hur putsas en adventsljusstake i mässing?

    Du kan putsa en adventsljusstake i mässing med en blandning som du enkelt blandar ihop själv. Ta en matsked med 24-procentig ättiksprit samt två matskedar salt och blanda det i en skål. Gnid sedan in smeten på ljusstakens mässingsdelar med en mjuk trasan. Torka sedan av med en ljummen trasa och torka sedan torrt. Var noga med att inte blöta ner ljusstaken och tänk på att den inte får vara inkopplad när du putsar den. Det finns även speciella rengöringsmedel för mässing om du vill göra det riktigt smidigt för dig.
  • Ingår ljuskälla till en elljusstake mässing?

    Vi har adventsljusstakar i mässing där ljuskälla ingår och även modeller där ljuskälla inte ingår. Du ser i produktbeskrivningen vad som gäller. Om du är osäker på vilken typ av lampa du behöver komplettera din elljusstake med är du välkommen att kontakta vår kundservice.