Svarta lampskärmar

96 st produkter
1147666(1).jpg
Kampanj
  • Svart

Vilka former har de svarta lampskärmarna på Trademax?

Om du tittar igenom vårt utbud av svarta lampskärmar på Trademax upptäcker du snart att det finns alla möjliga former och varianter bland våra lampskärmar. Det finns allt från runda och cylinderformade lampskärmar till lampskärmar av rektangulär form. Du finner även svarta lampskärmar med kreativa och vackra mönster, men också med vita stjärnor eller helt enkelt bara vanlig, stilren svart färg över hela lampskärmen.

Hur påverkas ljuset av en svart lampskärm?

Beroende på vilken färg du väljer till din lampskärm så kommer det få effekter på vilket slags ljus och stämning det blir i samma rum. Svarta lampskärmar anses ofta bidra med ett stilrent intryck. Det ger en diskret känsla och ett ljus som inte drar till sig all uppmärksamhet i rummet. Däremot kan förstås svarta lampskärmar samtidigt göra att somliga detaljer i samma utrymme inte framhävs på samma sätt som de skulle göra med en ljusare lampskärm.

Vilket rum passar svarta lampskärmar bäst i?

Med tanke på att svarta lampskärmar bidrar med ett lite mer dämpat och diskret ljus kan det vara en bra idé att placera dessa i rum som du vill koppla av och mysa i. Sovrummet kan därför vara ett ypperligt exempel på ett utrymme där det passar perfekt med svarta lampskärmar. Men allt beror förstås på dina egna preferenser. Vad du tycker är snyggt och var lampskärmarna bäst passar in i förhållande till din egen smak är det som i slutändan avgör var svarta lampskärmar är lämpligast att placera.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj