Lampskärm

111 st produkter
1350089(4).jpg

Lampskärmen är den detalj som får oss att bli riktigt kreativa och tänka utanför ramarna. Lampfoten gör sitt för att bidra men det är lampskärmen som kommer att stå mest i centrum, inte minst för att den syns tydligare när lampan inuti är tänd. Det är med hjälp av accessoarer som lampskärmar du kan definiera ett rum. Botanisera bland våra neutrala lampskärmar som ger vardagsrum och sovrum en stilfull inramning. Du kan också välja en mönstrad eller färgglad lampskärm, för att piffa upp rummet. Möjligheterna är oändliga hos oss på Trademax.

Hitta billiga lampskärmar online

Hos Trademax kommer du garanterat att hitta lampskärmar som passar för just ditt hem och inredningsstil! I vårt breda utbud av lampskärmar online hittar du en mängd olika stilar, former och storlekar. Även en liten förändring som att byta ut lampskärmar på dina lampor kan göra otroligt stor skillnad i ett rum! Att ge hemmet ett välförtjänt upplyft behöver varken dyrt eller omständigt. Du förändrar med lätthet ett rum genom att själv byta ut lampskärmen på en lampa som du har tröttnat på. Våga vara kreativ och byta ut lampskärmen på en lampa i retro-stil mot en ny och modern. Eller varför inte bryta av en modern lampa i metall med en lampskärm i romantisk stil? Möjligheterna är oändliga och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna! 

 

Lampskärmar i alla stilar

Att byta ut dina lampskärmar är både kreativt och roligt! Du kan variera dina lampskärmar precis så mycket som du själv vill och önskar. Hos Trademax hittar du lampskärmar i alla stilar och former! Välj mellan lampskärmar i tyg, metall och trä i olika färger. Du kan med fördel köpa en bordslampa som du kan byta ut lampskärmen på efter årstid exempelvis mot en stjärna som blir vacker julbelysning. Fördelen med att kunna byta ut lampskärmen är att du inte behöver köpa en ny lampa varje gång! Med en uppsättning snygga lampskärmar hemma byter du lätt och snabbt ut stilen på dina lampor så att det känns som nya lampor, varje gång! 

Hos Trademax hittar du lampskärmar av hög kvalitet men till ett riktigt bra pris. Vi tycker att alla ska ha möjlighet att kunna lysa upp sitt hem med stil, till ett överkomligt pris. Genom att byta ut dina lampskärmar så kan du också skapa olika stämningar i rummet. En mörkare lampskärm passar bättre för rum där du vill skapa lite mer mysfaktor. Medan en ljus lampskärm som sprider mycket ljus kanske passar bättre i läshörnan eller på nattduksbordet. Oavsett vad du söker, så hittar du det hos Trademax! 

Låt dig inspireras at Trademax breda utbud av lampskärmar redan idag! 

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)