Gröna lampskärmar

33 st produkter
  • Grön
1149036(1).jpg

Ska jag inreda med grön lampskärm?

En grön lampskärm kan ge mycket liv åt ditt rum. Lampskärmar i en dämpad grön nyans gör en fin kontrast samtidigt som de harmoniserar med många andra färger. Du kan även välja att använda en lampskärm med gröna inslag eller mönster som innehåller grönt. Detta kan vara ett perfekt sätt att balansera färgerna i ditt rum. En grön lampskärm kan definitivt hjälpa dig att ge mer liv åt ett rum som känns mörkt. Men du kan också använda den för att dämpa en väldigt ljus inredning. Till exempel kan du använda en lampa med grön skärm för att bryta den platta känslan i ett väldigt vitt rum.

Matchar grönt och grått?

Svaret beror på nyansen av de båda färgerna. En grön lampfärg i en dov nyans kan vara en läcker matchning till en grå tapet till exempel. Speciellt om den gråa tonen på tapeten har samma dova, lugna nyans. Du kan även skapa livliga kontraster mellan klargrönt och mörkgrått. Prova dig fram och hitta den färgblandning som du tycker mest om. När du använder starka och klara toner bör du se till att de inte skär sig med andra färger i inredningen.

Vilka lampskärmsmodeller har ni i grönt?

Här på Trademax älskar vi lampor och därför har vi lampskärmar i alla olika typer och i många färger. Vårt urval av gröna lampskärmar varierar från klassiska och stilrena designer i dova toner till vintage-modeller med roliga mönster. Har du något speciellt i tankarna? Fråga oss, så hjälper vi dig att hitta rätt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)