Lampfot

26 st produkter
Kampanj
1809196(6).jpg
En lampfot är basen av en lampa som håller lampskärmen och lampans elektriska komponenter på plats. Den kan vara tillverkad av olika material som trä, metall eller keramik och finns i olika former och storlekar för att passa olika stilar och behov. Lampfoten kan vara en enkel plattform eller ha en mer dekorativ design med sniderier eller mönster. Dess huvudsakliga funktion är att ge stabilitet åt lampan och fungera som en estetiskt tilltalande bas för att komplettera inredningen i rummet.

Förnya din belysning med nya lampfötter

Har du tröttnat på din gamla belysning? Kanske bara vissa delar av den? Genom att kombinera en lampskärm du gillar med valfri lampfot kan du designa din alldeles egna lampa. Det är ett enkelt sätt att sätta personlig prägel på din inredning.

Varför köpa separat lampfot?

Det finns flera skäl till varför man skulle vilja köpa en ny lampfot. Det kan dels vara så att den gamla lampfoten har gått sönder, medan lampskärmen finns kvar. Det kan också handla om att man helt enkelt tröttnat på sin gamla lampfot, och vill testa någonting nytt. Att beställa delar av det som saknas istället för att köpa en helt ny produkt är ett hållbart sätt att inreda på.

Vad finns det för olika typer av lampfötter?

Hos oss på Trademax hittar du billiga lampfötter i alla möjliga storlekar och utföranden. Det finns lampfötter som tar plats och framhäver lampan och mer diskreta varianter som med enkelhet smälter in med den övriga inredningen.

Vilken lampfot ska jag välja?

Vilken lampfot du ska välja beror utöver tycke och smak på om du önskar lampan vara för inom- eller utomhusbruk, eller om du vill att den ska ha en särskild spänning eller effekt. Kanske är du ute efter en lampfot i trä eller metall? Köp den billigt online hos oss.

Kan man köpa en lampfot utan att ha en lampskärm?

Att låta en glödlampa stå i en lampfot utan lampskärm kan vara mycket effektfullt. När det kommer till inredning finns inga rätt eller fel.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj