Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 12 av 12 produkter

Ge din hammock ett lyft med ett nytt hammocktak från Trademax. Med ett hammocktak kan du njuta av avkopplande eftermiddagar i skuggan, skyddad från skadliga UV-strålar och oväntade regnskurar. Välj mellan olika färger och stilar för att komplettera din hammock och för att skapa en skuggig oas för dig själv och dina gäster. Med Trademax hammocktak kan du njuta av en dag i solen utan att behöva oroa dig för att bli bränd eller skyddas av det väldoftande sommardugget. Beställ ditt nya hammocktak idag från Trademax.

Vad är fördelarna med ett hammocktak?

Ett hammocktak ger dig skydd mot sol, vind och regn, vilket ger dig möjlighet att njuta av din hammock året runt. Det skyddar också din hammock från slitage och förlänger dess livslängd. Dessutom ger ett hammocktak din trädgård en extra touch av elegans och skönhet.

Vilken typ av material används för ett hammocktak?

Hammocktak kan tillverkas av olika material, inklusive polyester, bomull, och tåligt segeldukstyg. Polyester och segeldukstyg är de mest populära valen eftersom de är lätta att rengöra och tål fukt och sol. Bomull är ett mjukare och mer naturligt val, men det kräver mer underhåll och är inte lika tåligt som de andra materialen.

Kan jag använda hammocktaket med andra hammockar än de som finns hos Trademax?

Ja, hammocktak från Trademax kan användas med de flesta hammockar på marknaden, så länge de har en lämplig storlek. Se till att mäta din hammock och jämföra med hammocktakets mått för att säkerställa en perfekt passform.