Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Kampanj påSolskydd

  Visar 0 av 0 produkter

  Med ett solskydd på din uteplats skapas det en nödvändig skugga som svalkar när solens strålar är som starkast. Vi på Trademax har ett brett sortiment på solskydd i en mängd olika färger och storlekar. Ett solskydd på din uteplats kan ha många olika funktioner, exempelvis kan det fungera som ett regn-och vindskydd, men också som ett tak för dig som väljer att ha din examensdag, bröllops- eller grillfest på din uteplats. Välj och vraka bland våra olika solskydd och se fram emot en snabb och smidig hemleverans! 

  Solskydd för alla uteplatser

  Trademax erbjuder oändligt med produkter för din altan, trädgård eller uteplats. Placera ditt solskydd i den efterlängtade kvällssolen och njut av den tropiska värmen i din loungesoffa under ett linnetak eller ett solsegel. Bjud in dina vänner till en grillkväll och slå er ner i myshörnan skapad för er. Möjligheterna med ett solskydd är många och skapar ännu ett rum på din uteplats – Fantastiskt!  Trademax har allt du behöver för en fulländad uteplats i samband med ett solskydd. 
   

  Det senaste året har användningen av solskydd ökat explosionsartat och vi förstår varför. Det härliga är att du enkelt kan inreda en skön loungeplats med soffor, soffbord, växter och lampor under ditt solskydd på din uteplats att njuta av såväl dagtid som kvällstid. När du köper ett solskydd skapar du ett nytt rum utan att behöva göra några större ingrepp på varken hus eller trädgård. Ett enkelt sätt att förnya och ge ett lyft till din uteplats under sommaren. 

   

  Solskydd med smarta lösningar

  Våra prisvärda solskydd är utrustade med många smarta lösningar. Vissa av våra solskydd levereras komplett med tak, sidoväggar och myggnät. Du kan smidigt dra för myggnät och sidoväggar för att skydda dig från vinden och flygande ovälkomna insekter. I taket hittar du en krok som kan vara hjälpsam för dig som anordnar en fest. I kroken kan du förslagsvis hänga ljuslyktor eller ballonger för en riktig feststämning. Solskydd som har allt för att du ska få en trevlig stund eller lyckad trädgårdsfest på din uteplats i sommar. Här hittar du våra populära kategorier inom solskydd, parasoller och paviljonger

  Införskaffa ditt nya solskydd redan idag hos oss på Trademax – levererat hem till dörren.