Black Friday
687699(1).jpg
Populära filtreringar

Rea på paviljonger för trädgården

Med en paviljong får du ett extra rum i trädgården och slipper ställa in utomhusfesten på grund av dåligt väder. De paviljonger som Trademax nu har rea på skyddar både mot stekande sol och regn. Väljer du till en eller flera paviljongväggar får du också ett effektivt vindskydd som stänger ute kvällskylan.

Vad ska jag tänka på då jag väljer paviljong?

Fördelen med en paviljong är att den är enkel att montera och att du inte behöver något bygglov. När du väljer paviljong kan det vara bra att tänka på var den ska placeras så att du inte väljer en paviljong som är för stor eller för liten. Ska paviljongen exempelvis fungera som ett skyddande tak för uteplatsen? Eller ska den användas för trevliga utomhusmiddagar och fester? Ska paviljongen mest skydda mot sol eller regn? Många av de paviljonger Trademax nu har rea på har regntåliga tak, medan andra är bättre som solskydd. Vissa av dem har faktiskt också tillhörande myggnät.

Går en rea-paviljong att tvätta?

En paviljong rengör du enklast för hand med såpa och vattenslangen. De paviljonger som Trademax erbjuder på rea är gjorda i polyester. Det är ett material som till skillnad från bomull väger lite och inte suger åt sig vatten när det regnar. Polyester är slitstarkt och används därför också som markisväv. Det är lätt att hålla rent. Vår kundtjänst delar gärna med sig av tips på hur du bäst rengör utomhusmöbler och textilier så att de håller under riktigt många säsonger.

Filtrera & sortera
Black Friday
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Utseende
Leverans 2-6 vardagar