7adbf569eca57840a0172ca02b736244e920ccd4.jpg
Populära filtreringar

Det finns många sätt att använda en vacker spaljé och den passar lika bra inomhus som utomhus. Med en spalje kan du enkelt dela av rum, låta en växt slingra sig upp längs en vägg eller minska insynen på din balkong eller altan utan att behöva bygga något permanent.

Dekorera och avskärma med en spaljé

Hur stor spaljé ska jag välja?

Det finns flera olika sorters spaljéer, och en del går att dra ut som ett dragspel för att göra spaljen större medan andra har fasta mått. Har du en spalje med fasta mått kan du komplettera och koppla ihop flera sektioner och på det sättet få en större spalje.

Kan jag flytta min spaljé?

Har du valt en spalje som är fristående med kruka eller på ben är den lätt att flytta. Den sortens spalje som du fäster mot en vägg går också att flytta om du fäst den på rätt sätt. Om du satt en spalje med klängväxt mot huset är det en väldig fördel när du ska måla om, för då lossar du bara spaljén och låter växten sitta kvar på den.

Var kan jag sätta en spaljé?

En vacker spalje kan användas till mycket och placeras på många olika ställen som i trädgården, i uterummet eller kanske i växthuset och orangeriet. Vill du ha spaljen utomhus mot en vägg blir den ett utmärkt växtstöd för en ros eller annan klängväxt. Du kan också sätta den ute i trädgården eller på balkongen som ett vackert insynsskydd. På samma sätt kan du sätta upp en spaljé som rumsavdelare eller blomstöd inomhus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)