categoryTopBlock

Spalje

60st produkter
Skärmskydd
Populära filtreringar

Det finns många sätt att använda en vacker spaljé och den passar lika bra inomhus som utomhus. Med en spaljé kan du enkelt dela av rum, låta en växt slingra sig upp längs en vägg eller minska insynen på din balkong utan att behöva bygga något permanent.

Dekorera och avskärma med en spaljé

Hur stor spaljé ska jag välja?

Det finns flera olika sorters spaljéer, och en del går att dra ut som ett dragspel för att göra spaljén större medan andra har fasta mått. Har du en spaljé med fasta mått kan du komplettera och koppla ihop flera sektioner och på det sättet få en större spaljé.

Kan jag flytta min spaljé?

Har du valt en spaljé som är fristående med kruka eller ben är den lätt att flytta. Den sortens spaljé som du fäster mot en vägg går också att flytta om du fäst den på rätt sätt. Om du satt en spaljé med klängväxt mot huset är det en väldig fördel när du ska måla om, för då lossar du bara spaljén och låter växten sitta kvar på den.

Var kan jag sätta en spaljé?

En spaljé kan användas till mycket och om du har valt en vacker spaljé finns det många sätt att använda den. Vill du ha den utomhus mot en vägg blir den ett utmärkt växtstöd för en ros eller annan klängväxt, men du kan också sätta den i trädgården eller på balkongen som ett vackert insynsskydd. På samma sätt kan du sätta upp en spaljé som rumsavdelare eller blomstöd inomhus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende