Balkongskydd & insynsskydd balkong

324 st produkter
811189(4).jpg
Populära filtreringar

Sätt upp ett balkongskydd för att få avskildhet

Balkongskydd kan vara praktiskt om du vill slippa insyn från grannar, samt för att få lite skugga från solen de dagar den står som högst på himlen. Välj någon av våra modeller billigt online hos oss på trademax.se

Vad finns det för storlekar på era balkongskydd?

Hos oss på trademax.se finner du billiga balkongskydd i olika storlekar och modeller. De finns även i olika färger och material som till exempel antracitgrå, vit, gräddvit och randigt för att nämna några. Våra storlekar på balkongskärmar går från 75x600 ända upp till 90x600.

Hur sätter jag upp balkongskyddet?

Det är inga som helst svårigheter att sätta upp våra balkongskydd. Varje balkongskydd har öljetter i aluminium som du enkelt kan sätta upp skärmen med, det följer även med ett snöre till som du behöver vid uppsättningen.

Vad har ett balkongskydd för egenskaper?

Hos oss på trademax.se kan du få snygga och prisvärda balkongskydd att sätta upp på din balkong. De skyddar mot uv-strålning och de är även vattentäta samt släpper igenom vinden så att det inte blir för varmt på din balkong.

Vad behöver jag tänka på inför köp av balkongskydd?

Det du dels behöver göra innan du köper något är att mäta så att du får rätt storlek till just din balkong. Det finns balkongskärmar hos oss i olika storlek vilket gör att du kan välja höjd på ditt skydd. Välkommen in till oss på nätet så hjälper vi dig hitta din favorit bland våra balkongskydd.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende