Balkongskydd & insynsskydd balkong

243 st produkter
Kampanj
1310833(1).jpg

Kärt barn har många namn; balkongskydd, insynsskydd, balkongskärm. Ett balkongskydd kan vara både praktiskt om du vill slippa insyn från grannar eller få lite skugga från solen när den står som högst på himlen, som snyggt och skapa en mysig stämning på din balkong. Välj någon av våra modeller billigt online hos oss på Trademax.se

Avskildhet på balkongen med ett insynsskydd

Vad finns det för storlekar på insynsskydd balkong?

Hos oss på trademax.se finner du billiga balkongskydd i olika storlekar och modeller. Vi har balkongskärm i olika färger och material som till exempel antracitgrå, vit, gräddvit och randigt för att nämna några. Vi har även ett brett utbud av storlekar på balkongskydden så att du hittar det som passar just din balkong.

Hur sätter jag upp ett balkong insynsskydd?

Det är inga som helst svårigheter att sätta upp våra balkongskydd. Varje balkongskydd har öljetter i aluminium som du enkelt kan sätta upp skärmen med, det följer även med ett snöre till som du behöver vid uppsättningen.

Vad har ett balkongskydd för egenskaper?

På Trademax kan du hitta snygga och prisvärda balkongskydd att sätta upp på din balkong. De skyddar både mot uv-strålning och är även vattentäta. Vissa är designade så att de släpper igenom vinden så det inte blir för varmt på din balkong.

Vad behöver jag tänka på inför köp av balkongskärm?

Det första du behöver göra innan du köper en balkongskärm är att mäta så att du får rätt storlek för just din balkong. Det finns balkongskärmar i olika storlekar, bredder och höjd för att passa alla olika typer av balkonger. Välkommen in till oss på nätet så hjälper vi dig hitta din favorit bland våra balkongskydd.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj